Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ödeme Devi Visa Kripto İçin İddialı Yol Haritasına Sahip: Yeni İşe Alımlar!

Ödeme devi Visa, stablecoin ödeme sistemleri geliştirme ve Web3 hedefleri kapsamında yazılım mühendisleri aradığını duyurdu.

Visa resmi web sitesi üzerinden yakın tarihte yayınladığı iş ilanında, ödeme sistemleri geliştirmek, blockchain benimsenmesini artırmak ve Web3 hedefleri dahilinde yol almak için yazılım mühendisleri aradığını belirtti.

Visa Kripto Birimi Başkanı Cuy Sheffield konu hakkında resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, iddialı bir kripto ürün yol haritaları olduğunu belirtirken şirketin amaçları hakkında ekibiyle benzer ifadelerde bulundu. Ayrıca başkan, akıllı sözleşme yazmak ve hata ayıklamak için kullanılan yapay zekalarla (AI) özel olarak ilgilendiğinin ve fikirlere açık olduğunun altını çizdi.

Visa, toplam çalışma saatinin %50’sinden fazlasının ofiste geçirilmesini zorunlu kıldığı pozisyona başvuracak adaylarda, lisans ve iki yıllık iş deneyimi veya yalnızca 5 yıllık iş deneyimi, katman 1 ve katman 2 çözümlerini anlama ve Solidity kullanarak akıllı sözleşmeler yazabilme gibi özellikler aradığını bildirdi. Bunun yanı sıra ERC-4337 gibi Ethereum (ETH) geliştirmelerini anlama gibi niteliklerin de adaylarda bulunması gerektiği ilanda belirtildi.

Geçtiğimiz ayın başlarında Visa, mevcut başarısızlıklara ve kripto para sektöründeki yavaşlamaya rağmen kripto para sektörüne dair stratejilerinin değişmediğini dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!