Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX’ten Yatırımcılara SUI Listelenmesi İçin İyi Haber: Zarar Karşılanacak!

Önde gelen kripto para borsası OKX, SUI’nin alım-satıma açılacağı esnada yaşanan teknik arızadan etkilenen kullanıcılara tazminat sözü verdi.

OKX Kurucusu Star Xu 4 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, Sui Network’ün yerel token’ı SUI’nin listelenmesi sırasında yaşanan teknik hata nedeniyle bazı kullanıcıların mağdur olduğunu belirtti. Kurucu, mevcut durumda borsanın bir tazminat planı üzerinde çalıştığını ve ilgili kullanıcıların mağduriyetlerinin giderileceğini dile getirdi.

Xu, hatanın SUI ekibinin listeleme zamanını değiştirmeyi teklif etmesi üzerine geliştiricilerin bazı ticaret modüllerinde listeleme zamanını güncellemeyi unutmasından kaynaklandığını belirtti. Ortaya çıkan hata sonucunda bazı emirlerin tamamlanamadığını ve iptal edilemez aşamada kaldığını ifade etti. Kurucu, sorunun çözümünün biraz zaman aldığını söyledi.

Kurucu, yaşanan hatadan dolayı kullanıcılardan şu ifadelerle özür diledi:

Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Ekip, etkilenen kullanıcılar için bir tazminat planı hazırlamak üzere verileri analiz ediyor. Sabrınız için teşekkürler.

Borsa en kısa sürede bir tazminat planı hazırlanacağını ve 1,3 USDT’den (Tether) yüksek fiyata SUI alan tüm kullanıcıların plana dahil edileceğini bildirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!