Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önemli Piyasa Aktörlerinden Bitcoin İçin Yıl Sonu Fiyat Tahmini: Bu Seviyeyi Aşar!

Blockstream CEO’su Adam Back ve beraberinde bir dizi önemli isim Bitcoin’in (BTC) bu yıl sonuna kadar 35 bin doları aşacağına yönelik tahminde bulundu.

Erken Bitcoin destekçilerinden biri olarak tanınan Adam Back, kripto para borsası Bitfinex veTether (USDT) CTO’su Paolo Ardoino ve Bitcoin danışmanı Giacomo Zucco Bitcoin için ortak bir yıl sonu tahmini açıkladı. Bir muhabire konuşan piyasanın önemli isimleri, 2023 yılı bitmeden önce Bitcoin’in 35 bin doları aşabilecek potansiyelde olduğunu belirtti.

Setkörde uzun süredir faaliyet gösteren ve önemli bir yer edinmiş isimlerden gelen bu açıklamalar yatırımcıların da dikkatini çekti. Back, daha önceki açıklamalarında özellikle Bitcoin halving’inin (yarılanma) ve spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının fiyatta ciddi yükselişler yaratabileceğini öne sürmüştü.

Back, geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya kullanıcısıyla 1 milyon satoshi (sats) değerinde iddiaya girerek Bitcoin fiyatının 31 Mart 2024 tarihinden önce 100 bin doların üzerine çıkacağını savunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!