Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paribu Manchester City Fan Token’ı Listeliyor

Kripto para borsası Paribu, Manchester City Fan Token’ın (CITY) bugün saat 13:00 itibarıyla borsada listelenmiş olacağını açıkladı. Müşteriler, bu saatten önce borsadaki cüzdanlarına CITY göndermeye başladılar.

Manchester City’nin Socios.com ve Chiliz ortaklığı ile geliştirdiği CITY adlı taraftar tokenı, piyasaya 25 Mayıs günü giriş yaptı.

Lansmanı 19 Mart’ta yapılan ve değeri 50 CHZ olarak açıklanan CITY, piyasaya giriş yaptıktan sonraki birkaç gün içerisinde değerini 115 CHZ’ye kadar çıkarmış durumda.

Paribu’da da listelenecek

Yerli kripto para borsalarından Paribu, Manchester City token ile bugün 13:00 itibarıyla alım-satım yapılabileceğini duyurdu. Borsa, bundan farklı olarak Atletico de Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain, Galatasaray, AC Milan, Juventus, Trabzonspor, AS Roma gibi kulüplerin taraftar tokenlarını da listeliyor.

Chiliz’in kendi tokenı olan CHZ, Paribu’da en çok hacme sahip 3. kripto para olurken, Atletico de Madrid ile FC Barcelona’nın tokenları da borsada hacim bakımından ilk 10’da yer alıyor.

Manchester City’nin tokenı ise alım-satım işlemleri açıldıktan sonraki 1 saat içerisinde, en büyük hacimli 10. kripto para haline geldi. Paribu’nun saat 14:00 itibarıyla aktardığı verilere göre CITY/TL paritesinde şimdiden 595.000’den fazla CITY hacmi oluşmuş durumda. Bu sayı, güncel fiyatla yaklaşık 170 milyon liraya tekabül ediyor.

manchester-city-token-paribu

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!