Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PayPal Kripto Para Sektörünü Şaşırtmayı Sürdürüyor

Yıllardır Bitcoin ve kripto paralara düşmanca bir tavır sergileyen PayPal, bu konuda şaşırtıcı hamlelerde bulunmaya devam ediyor. CNBC’nin Squawk Box programında ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre PayPal birçok dükkanın ve satıcının kripto para ödemesi kabul etmesi için yardımcı olmaya başladı.

Aslında iddia varlık yönetim devi Aspiriant’ın yöneticisi Sandi Bragar‘dan geldi. Bragar, şu an için PayPal’ın kripto para birimlerinin kabul edilmesi için dükkanlarla ve satıcılar birlikte çalışmaya başladığını belirtti.

PayPal, Kripto Para Sektöründe Vites Artırıyor

Ünlü yönetici dijital paraların ana akım kitlelerce kullanımında artış görüldükçe,dev firmanın yaptığının da daha önemli bir hal alabileceğini ifade etti. Bunun şirketin hisselerini de yatırımcıların gözünde daha çekici yaptığını belirten yönetici, ortada bir “kazan-kazan” durumu olduğunu vurguladı.

Aslında PayPal geçtiğimiz Haziran ayında kripto para tabanlı alım satım hizmetini başlatacağı dedikoduları ile gündeme gelmişti. 208 milyar dolarlık dev şirketi bundan sonraki günlerde ise Avrupa Komisyonu’na resmen kripto paralarla ilgilendiğini açıklamıştı.

Ödeme devi bunlara ek olarak geçtiğimiz aylarda blockchain mühendislerini de işe almaya devam etti ve kBitcoin ve altcoin’lere yönelik ilgisini arttırdı. PayPal’ın bu sektöre yönelik bu olumlu adımları ise kesinlikle gelecek vaat ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment