Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Merkeziyetsiz Borsa Ledger’a Rakip Olacak: Donanım Cüzdanı İşine Giriyor

Merkeziyetiz kripto para borsası (DEX) 1inch Network (1INCH) donanım cüzdanı piyasasına girmeye hazırlanıyor.

1inch Network ekibi, mevcut web tabanlı cüzdanına ek olarak donanım cüzdanı üretmek için kolları sıvadı. Basınla paylaşılan detaylara göre söz konusu donanım cüzdanı bu yılın dördüncü çeyreğinde satışa çıkacak. Şu an güvenlik test aşamasında olan ürün, piyasaya sürüldüğünde Ledger ve Trezor gibi rakiplerine karşı alternatif olmayı amaçlıyor.

Önümüzdeki ay katılımcı programını başlatacaklarını ve bu sayede herkesin kendi cihazını geliştirme fırsatına sahip olacağını söyleyen 1inch temsilcisi, belgelerin ve kaynak kodlarının GitHub‘da mevcut olacağını da sözlerine ekledi. Sözcü, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

1inch Network, ürün ve proje ekosistemini genişletmeye hevesli olduğundan, soğuk kripto depolama için son teknoloji bir çözüm olan “1inch donanım cüzdanı” piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Cüzdanın teknik detaylarına bakıldığında sosyal medyada, ilgi çeken bir tasarım ve teknolojiye uyum sağlayan dokunmatik ekran dikkatlerden kaçmadı. Cihazın üzerinde herhangi bir düğme bulunmazken ekip tarafından yapılan açıklamada suya karşı dayanıklı olduğu vurgulandı.

FTX gibi merkezi borsaların iflasının ardından merkeziyetsiz platformlara ve donanım cüzdanı ürünlerine ilgi giderek artıyor. Ledger şirketi 2022 yılının son ayında yeni kripto donanım cüzdanının tanıtımını yapmış ve büyük ilgi uyandırmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!