Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ran NeuNer, Yükseliş Sırasının Geldiği Kripto Parayı Açıkladı

Şu sıralar Bitcoin’in yükselişi ve bugün yaşadığı düşüşü, gözleri diğer kripto para birimlerinden BTC’ye çevirdi. Bitcoin’in piyasa hakimiyet oranı %62 seviyelerine kadar çıktı ve altcoin yatırımcıları tam anlamıyla kan ağlamakta. CNBC’nin ünlü isimlerinden Ran NeuNer ise Bitcoin’in durgunlaştığı dönemde yükselişe geçecek kripto para birimini açıkladı.

Sektörün en eski ve tanınan isimlerinden olan ünlü sunucu, aslında şu an yaşanan durumu özetledi. İlk olarak Bitcoin’in yükseldiğini ve altcoin’lerin “kanını emdiğini” ifade eden NeuNer, bunun devamında ise Ethereum’un yükselişinin bunu takip ettiğini açıkladı. Ethereum yükselişinden sonra altcoin’lerin yükseliş vaktinin geldiğini ifade eden analist, şimdiden bunun için hazırlık yapılması gerektiğin ima etti.

Yükseliş Yaşayacak Sıradaki Kripto Para Ethereum Mu? 

Aslında 2019 yılındaki ralliye bakıldığında bu ifadenin bir hayli tutarlı olduğu görülüyor. 2019 yılına 3.000 dolar seviyesinden giriş yapan BTC, üçüncü çeyreğe doğru 12.000 doların üstüne çıktı. 14.000 dolar ile yıllık rekora ulaşan BTC’nin durulması ise ilk olarak Ethereum’u harekete geçirdi. Ethereum fiyatının rallisi esnasında ise neredeyse bütün kripto paralar yükselişe geçti.

Lider kripto para birimi basın saatine göre 13.152 dolardan işlem görmekte ve 13.700 dolardan sert bir düşüş yaşadı. Bu, bazı uzmanlara göre Bitcoin’in yine her ralli sonunda yaşadığı konsolidasyon döneminin başladığına işaret ediyor. NeuNer’in de açıklamalarına bakıldığında sıradaki ralli 384 dolardan işlem gören Ethereum’un olabilir. Ethereum 2.0‘nin adım adım yaklaşması ise bu ralliye yakıt olabilir.

Bunun için ise birçok analistin işaret ettiği 420 dolardaki direnç noktasının kırılması gerekiyor. Tabii ki Bitcoin her an yatırımcılara ters köşe de yapabilir. Ünlü analist Max Keiser, Bitcoin fiyatının 28.000 dolara kadar çıkabileceğini iddia ederek bu düşünceye katkı sağladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!