Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Avukatından İddialı XRP Yorumu: Asıl FOMO 2 Dolarda Başlayacak!

Ripple (XRP) avukatı John Deaton, 2 dolar seviyesinden sonra yatırımcıların XRP’ye hücum edeceğini ve asıl yükselişin bundan sonra başlayacağını ima etti.

John Deaton 29 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden menkul kıymet davası nedeni ile yatırımcıların  XRP yatırımından kaçındığını ve bunun bir süre daha devam edeceğini belirtti. Ancak Deaton’a göre 2 dolar seviyesinden sonra yatırımcılarda XRP‘ye dair büyük bir kazancı kaçırma korkusu FOMO (Fear of Missing Out) başlayacak.

Avukat, 0,48 dolar seviyesinden XRP yatırımı yapmayan yatırımcıların 1 dolar seviyesinin aşılmasından sonra satın almaya başlayacak olmasının çılgınca olduğunu belirtirken konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

XRP şu anda 0,48 dolarda oturuyor. Kaç kişinin onu 1 doların üzerine çıkınca almaya başlayacağını düşünmek çılgınca. Daha da çılgınca olan şey FOMO’nun muhtemelen 2 dolara kadar devreye girmeyecek olması.

Yakın geçmişte Hogan&Hogan hukuk bürosu ortaklarından Jeremy Hogan tarafından Ripple-SEC davasında Temmuz ayının ortalarına doğru özet kararın yayınlanabileceğe yönelik söylemler balinaları harekete geçirmiş ve yüklü XRP alımları gerçekleşmişti.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %0,3 değer kazanan XRP, son 24 saat içerisinde %1,5 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 0,48 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!