Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su: Önümüzdeki Yıl Bankalar da Kripto Para Hizmeti Verecekler

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse kısa süre önce paylaşılan bir gönderide gelecek yıla ilişkin görüşlerini paylaştı.

Garlinghouse kripto paraların önümüzdeki yıl büyümeye devam edeceklerini ve çok daha fazla şirketin kripto para kullanmaya başlayacağını düşünüyor.

Bankalardan Hamle

Ripple CEO’su Garlinghouse, kripto para sektörünün önümüzdeki yıl içerisinde büyümeye devam edeceğine inanıyor. Garlinghouse’a göre sektör büyüdükçe daha fazla şirket kripto para hizmeti vermeye başlayacak.

Garlinghouse’a göre şu anda dünyanın en büyük 20 bankasından biri olarak gösterilen bankalardan bazıları 2020’de kripto para satmaya veya kripto para saklama hizmeti vermeye başlayacak. Garilnghouse’a göre bu, kripto para kullanımını ciddi anlamda etkileyebilir.

Kendisinin bu tahmini kulağa gayet gerçekçi geliyor çünkü dünyanın en büyük bankalarından biri olan ING zaten bundan kısa bir süre önce saklama hizmetlerini gözden geçirmeye başlamıştı.

Dijital Para Fikri

Garlinghouse’a göre önümüzdeki yıl dijital para kullanmaya sadece bankalar değil devletler de başlayacaklar.

Günümüzde zaten Çin gibi bazı ülkelerin kendi dijital paralarını geliştirdiklerini biliyoruz. Garlinghouse’a göre önümüzdeki yıl böyle bir dijital para projesi geliştiren ülkelerin sayısı artacak ve şu anda G-20 üyesi olmayan ülkelerin ciddi bir kısmı dijital para kullanmaya başlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment