Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su SEC Başkanının Twitter Paylaşımına Ateş Püskürdü!

Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler’e ateş püskürttü.

Brad Garlinghouse, SEC Başkanı Gensler’in kısa süre önceki paylaşımını alıntılayarak sert eleştirilerde bulundu. Gensler geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programdan kesit paylaşarak, kripto para sektörünü Vahşi Batı’ya benzetmişti.

Garlinghouse konuya ilişkin açıklamasında Gensler’i yakın tarihin en büyük dolandırıcılığına gönül veren kişi olarak nitelendirirken yaptığı açıklamaları ikiyüzlü buldu.

SEC başkanının kripto para sektörüne karşı bu tutumunun tüketicileri ve yatırımcıları kötü etkilediğini savunan CEO, açıklamasını şu ifadelerle detaylandırdı:

Yakın tarihin en büyük dolandırıcılığına gönül veren kişiden çarpıcı ikiyüzlülük. Gensler eylemleri tüketicileri ve SEC’in bütünlüğünü yok ediyor. Aynı zamanda kendisi tüm bunları yaparken Wall Street’le dost kalan siyasi bir sorumludur.

Gensler ve ekibinin masasında bir düzine spot Bitcoin ETF başvurusu bulunuyor ve sürecin nasıl sonuçlanacağı kripto para sektörünü çok yakından ilgilendiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!