Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su: Gerekirse XRP’ye Alternatif Bulabiliriz

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC’nin açtığı davayı kaybetmeleri halinde XRP’ye alternatif bir ürün geliştirebileceklerini açıkladı. SEC’nin politikasını yorumlayan isim Bitcoin, Ether ve XRP gibi kripto paraların farklı şekillerde ele alınmasını eleştirdi.

Brad Garlinghouse, dün CNN’den Julia Chatterley’e konuştu ve SEC davasındaki güncel gelişmeleri paylaştı. Davanın açıldığı günden beri 20’den fazla yeni şirketle anlaşma sağladıklarını söyleyen Garlinghouse, davaya kazanacaklarına inanıyor.

Alternatif arayışına girebilir

Garlinghouse, bu hafta katıldığı bir programda ABD’nin kripto para regülasyonu bakımından geri kaldığını belirtmişti. CNN’e konuşan isim, Ripple’ın Amerikan pazarı haricindeki pazarlarda büyümeye devam ettiğini açıkladı.

ABD’deki davayı kaybettikleri senaryoyu değerlendiren Garlinghouse, Ripple’ın, XRP kullanımı kısıtlansa dahi müşterilerine. hizmet verebileceğini söyledi.

“(XRP’ye alternatif bulmak), çözümün bir parçası olabilir. … Geliştirdiğimiz her üründe öncelikle müşterinin sorununu nasıl çözebiliriz diye düşünüyoruz. Bu düşünce, şirket olarak büyümemize katkıda bulundu. RippleNet’te bu kadar hareketlilik, milyarlarca dolarlık işlem olmasının sebebi de bu.”

Garlinghouse, 8 Mart tarihli başka bir röportajında bunun zıttı senaryoyu değerlendirmiş, XRP’nin Ripple’ın ortadan kalktığı senaryoda işlem görmeyi sürdüreceğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!