Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yöneticisi Şirketin Yeni Hedefini Açıkladı!

Blockchain tabanlı ödeme şirketi Ripple’ın CTO’su David Schwartz, BlockDown TV ile gerçekleştirdiği röportajında şirketin önümüzdeki 5 yıllık süre boyunca hayata geçirmeyi hedeflediği planlarını açıkladı. Toplam piyasa değerine göre en büyük dördüncü kripto para birimi XRP’nin neredeyse iki yıldır kan kaybettiği biliniyor.

XRP fiyatındaki bu düşüşün bir sebebi de Ripple’ın iş modelindeki durgunluk. Ripple, hem iş modelindeki durgunluk hem de ara ara yaptığı yüklü XRP satışları nedeniyle fiyatı baskılamakta. Ripple yöneticisi David Schwartz’ın belirttiği 5 yıllık plan içerisindeki bir adım ise XRP için her şeyi değiştirebilir.

Schwartz, Ripple’ın yakında DeFi yani merkeziyetsiz finans sektörüne gireceğini belirtti. DeFi sektöründe XRP tabanlı kredi verme veya Ripple ağında finansman sağlama yoluna gideceklerini belirten üst düzey yönetici, bunun RippleNet’i değiştireceğini düşünüyor.

Ripple, XRP’ye Bu Sefer Yükseliş Getirebilir

DeFi sektörü 2020 yılında tam anlamıyla patlama yaşadı ve Ripple’ın planı bunu kendi iş modelleri ile desteklemek. Blockchain tabanlı kredi verme veya alma yöntemini sınır ötesi işlemler için de hayata geçirmeyi hedefleyen Ripple, kesinlikle önemli bir yöntem bulmuş olabilir.

Eğer Ripple, kendi ağındaki 300’den fazla kurumsal üyesini bu plan doğrultusunda motive edebilirse ve platformda XRP kullanırsa, XRP’nin bu sefer DeFi sektörünün ekmeğini yiyen kripto paralardan olabileceği söylenebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment