Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yükselişi ile Binance’e 75 Milyon XRP Taşındı! Balinalardan Satış Mı Geliyor?

Ripple son haftalarda kayda değer yükseliş hareketleri sergilerken Binance’e 75 milyon XRP taşıyan balina dikkat çekti. 

Yatırımcılar Ripple davasının yakın zamanda sonlanacağını düşünürken gerçekleşen yüklü miktarda transfer dikkat çekti. On-chain analiz platformu Whale Alert tarafından sunulan verilere göre 1 Haziran günü bir anonim cüzdan yaklaşık 39 milyon dolar değerinde 75 milyon 987 bin XRP‘yi dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e transfer etti.

Piyasa analistleri XRP’nin 16 Mayıs tarihinden bu yana 0,417 dolar seviyelerinden %25‘ten yakın yükselişle 0,529 dolar seviyelerine çıktığını hatırlatırken bu yüklü miktardaki transferleri satış hazırlığı olarak yorumladı.

Öte yandan bilinmeyen başka bir cüzdan tarafından 31 Mayıs tarihinde yaklaşık 11 milyon dolar değerinde 21 milyon 500 bin adet XRP kripto para borsası Bitstamp’e gönderildi. 

Hogan&Hogan hukuk bürosu ortaklarından Jeremy Hogan, temmuz ayında önemli gelişmelerin yaşanabileceğini belirtmişti. Brad Garlinghouse’un yakın tarihli bir gönderisine yorum yapan Hogan, Ripple davasında her 9 haftada bir önemli bir karar verildiğine işaret ederek geçmiş verilere göre temmuz ayının ortasında özet kararın yayınlanabileceğini öne sürdü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,1 değer kaybeden XRP, yazım esnasında 0,504 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!