Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood Kripto Uygulaması Bitcoin Cash ve Litecoin Tradinglerini Ekledi!

Piyasanın popüler mobil uygulamalarından Robinhood, yaptığı yeni bir duyuru ile artık Bitcoin Cash ve Litecoin trading işlemlerini de desteklediğini müjdeledi. Uygulama eklediği bu kripto para hizmeti ile, eskiden 3 milyon olan kullanıcı sayısını 5 milyona çıkarmayı başardı.

BCH ve LTC Robinhood’a Girdi!

Robinhood Financial LLC isimli borsa uygulaması, bugün yaptığı duyuruda iki yeni kripto para birimini listelediğini açıkladı. Daha önce de bu iki kripto para birimini uygulama üzerinde görmek mümkündü ancak trading işlemi yapılamıyordu. Bugünden itibaren kullanıcılar daha önce uygulamaya giriş yapmış olan BTC ve ETH’nin yanı sıra BCH ve LTC işlemlerini de yapabilecekler.

Şirket yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

”Robinhood Crypto’yu Şubat ayında piyasaya çıkardığımızdan beri, müşterilerimiz Bitcoin ve Ethereum dışında kripto para birimi almak ve satmak istediklerini de dile getirdiler. Bugünden itibaren komisyonsuz bir şekilde Litecoin ve Bitcoin Cash alım ve satım işlemi yapabileceğinizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Robinhood Crypto App Adds Bitcoin Cash and Litecoin Trading

Üç Milyon Kullanıcıdan, Beş Milyon Kullanıcıya

Robinhood Crypto şu an ABD’nin 17 eyaletinde faaliyet göstermekte: AZ, CA, CO, FL, IN, MA, MI, MS, MO, MT, NJ, NM, PA, TX, UT, VA, ve WI. Şirket sunduğu kripto para hizmetlerini daha da genişletmeyi ve buna ek olarak koin transfer işlemlerine de geçmeyi planladığını aktardı. Şirketin kripto para trading hizmetinin desteklediği dört kripto para biriminin yanı sıra, Robinhood aralarında bitcoin core, ethereum, bitcoin cash, litecoin, ripple, ethereum classic, zcash, monero, dash, stellar, qtum, bitcoin gold, omisego, neo, lisk, ve dogecoin‘in de bulunduğu 16 kripto para birimi hakkında piyasa verisi de paylaşmakta.

Uygulamaya kripto hizmetinin eklenmesi büyüme açısından şirkete ciddi bir etki yaptı. Ocak ayında kripto para hizmetlerini duyurmadan önce Robinhood’un yaklaşık 3 milyon kullanıcı tabanı vardı ve bunu duyurduktan sonra 2 milyon kullanıcı daha kazandı.

Şirket bunun hakkında şu yorumda bulunuyor:

”Özellikle geçtiğimiz son bir kaç ay içerisinde sağladığınız coşku ve ürün geri dönütleri için hepinize çok teşekkürler. Birlikte bütün Robinhood platformu boyunca beş milyon kullanıcıya ulaştık ve Robinhood’u milyonlarca kişiyle daha paylaşmayı planlıyoruz ki böylece herkes finansal sisteme katkıda bulunabilir.”

Robinhood bu gelişmenin sinyallerini 26 Haziran tarihinde vermişti. 

Çeşitli iş ilanları vermiş olan firma, görünüşe göre bu ilanları daha da arttıracak gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment