Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SEBA Bank, Bitcoin Fiyatının Bu Yıl 75.000 Dolara Ulaşacağını Tahmin Ediyor

İsviçre’nin kripto para bankası SEBA Bank, kurumsal yatırımcıların bitcoin fiyatını artıracağını düşünerek 75 bin dolara ulaşacağı yönünde tahminde bulundu.

Seba Bank CEO’su Guido Buehler, 12 Ocak Çarşamba günü katıldığı “Crypto Finance” konferansında Seba Bank’ın bitcoin fiyatı hakkında tahminlerini paylaştı.

Buehler, bitcoinin bu yıl ulaşabileceğini düşündükleri fiyatla ilgili olarak:

Fiyatın yükseleceğine inanıyoruz. Değerleme modelimize göre 50.000$ ile 75.000$ arasında bir fiyat olacağını düşünüyoruz. Bu seviyeyi göreceğimizden oldukça eminiz. 

açıklamalarında bulundu.

Bitcoin fiyatının geçen yıl gördüğü en yüksek seviye olan 69 bin doların test edilip edilmeyeceği sorusuna CEO, test edileceğini düşünüyorum dedi. Ayrıca, volatilitenin daha yüksek olacağını düşündüğünü belirtti.

Seba Bank’ın devlet tarafından regüle edilmiş bir banka olduğundan bahseden CEO Guido Buehler:

Kurumsal yatırımcılardan gelen para muhtemelen fiyatı yukarı taşıyacaktır. Yatırım yapmak için doğru zamanı belirleyen varlık havuzlarımız bulunuyor.

dedi.

Amerikalı uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada Bitcoin’in mevcut ivmesi ile hareket etmesi halinde altının piyasa hakimiyetini elinden alabileceğini ve fiyatının 100.000 dolara ulaşabileceğini söylemişti.

Ayrıca geçen hafta Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, kripto para alımı yapmak için bekleyen bir sürü kurumsal şirket talebi olduğunu belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!