Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SEC Yöneticisi: Token Satımlarının Güvenli Limana İhtiyacı Var

Amerikan Borsalar ve Menkul Kıymetler Komisyonu başkanı Hester Peirce, yaptığı açıklamada token satışlarının sağlam ve güvenli bir limana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Singapur’da katıldığı bir etkinlitke konuyla ilgili olarak açıklama yapan Peirce, token satışlarının daha güvenli bir ortamda yapılması gerektiğini ifade ederken, bu durumu da regülatör kurumların birlikte çalışarak başarabileceğini söyledi.

Peirce, kripto para ve genel finans sektörünün uluslar arası olmaya başladığını ifade ederken, buna karşın bu durumun regülasyonlar için görülemeyeceğini söyledi.

Başarılı isim, şöyle konuştu:

”Regülatör kurumlar olarak, elbette yabancı ortaklarımız ve mevkidaşlarımız ile çalışmak zorundayız. Piyasaya hakim olmak ve yaşanan gelişmeleri an be an takip edersek, daha iyi bir süreç yaşatabiliriz. Ancak elbette bu uluslar arası regülasyonlarda bir birlik olacağı anlamına gelmiyor. Bu duruma her ülke kendisi karar vermeli. Ancak bana kalırsa, kripto para sektöründeki token satışlarının güvenli bir limana ihtiyacı var. Bunu da ancak biz regülatörler birlikte çalışarak yapabiliriz.”

Bilindiği gibi SEC’in başında olan Peirce, şu anda ICO’lara karşı savaş açmış durumda. Başarılı isim, birçok dolandırıcı ve kötü niyetli ICO projesine son dönemde ciddi savaş açmış durumda ve bu sektörün ilgisini çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment