Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu İçin Merakla Beklenen Duyuru Sonunda Geldi: Yakında!

Shina Inu (SHIB) geliştiricisi Shytoshi Kusama, topluluk tarafından merakla beklenen katman-2 çözümü Shibarium’un beta aşamasının yakın zamanda hayata geçeceğini duyurdu.

Shiba Inu’nun gizemli geliştiricilerinden Shytoshi Kusama bir Telegram kanalı üzerinden yaptığı açıklamada, topluluk tarafından merakla beklenen katman-2 çözümü Shibarium’un yakında beta aşamasına gireceğini söyledi. Uzun zamandır beklenen bu müjdeli haber SHIB yatırımcıları tarafından heyecanla karşılandı. Shibarium için beta test aşamasının tam olarak ne zaman başlayacağı bilinmese de geliştirici tarafından duyurulan bu haber şimdiden yatırımcılar arasında bir coşku yarattı.

Geçtiğimiz günlerde Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir geri sayım yatırımcılar arasında spekülasyonlara yol açmıştı. Yatırımcılar, açıklanacak duyurunun Shiba Inu katman-2 çözümü olan Shibarium hakkında bilgiler içereceğini düşünse de sonucunda hüsrana uğramışlardı.

Öte yandan Shiba Inu, 2022 yılının başından bu yana %70’den fazla değer kaybetmesine rağmen popülerliğini ve yatırımcıların ilgisini kaybetmedi. Popüler meme token geçtiğimiz günlerde Binance tarafından paylaşılan 2022’nin en çok takip edilen kripto paraları listesinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ardından üçüncü sırada yer almayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!