Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB) 2. Yıl Dönümünde Merakla Beklenen Kart Oyununun Adını Duyurdu: Shiba Eternity

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB), 2. yıl dönümünü kutladığı şu günlerde merakla beklenen kart oyununun resmi adını açıkladı. 

Shiba Inu, 2 Ağustos Salı günü resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Avustralya merkezli oyun geliştiricisi PlaySide Studios ile iş birliği içerisinde geliştirilen ve topluluk tarafından uzun bir süredir merakla beklenen kart oyununun “Shiba Eternity” olarak adlandırılacağını duyurdu.

Paylaşıma göre oyun, hem Apple App Store hem de Google Play Store üzerinden kullanıcılara sunulacak. SHIB ekibi paylaşımda oyun hakkında daha fazla bilgiye yer vermedi.

Shiba Inu, geçtiğimiz günlerde gizemli bir video yayınlamış ve takipçilerini heyecanlandırmıştı. Resmi paylaşımının ardından gizemli videonun Shiba Eternity ile ilgili olduğu ortaya çıkmış oldu.

Shiba Inu’nin arkasındaki lider geliştirici Shytoshi Kusama, geçtiğimiz haftalarda bir blog gönderisinde  Playside Studios ve Shiba Games‘in meme token’ın metaverse dünyasına dahil edilecek “gezegendeki en iyi tahsil edilebilir kart oyunu” üzerinde birlikte çalıştığını söylemişti.

Shiba Inu 2 Yaşında

Shiba Inu, kart oyununun resmi adını 2. yıl dönümünü kutladığı şu günlerde topluluğuna duyurarak bu olayı biraz daha anlamlandırmış oldu.

Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sürülen Shiba Inu, 2. yaşını kutladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

Shiba Inu resmen 2 yaşına girdi! Son 2 yılda SHIBARMY ‘nin en büyük ve en adanmış kripto topluluklarından birine dönüştüğünü izledik. Tüm bunları mümkün kıldığı için topluluğumuza ve kurucumuz Ryoshi’ye çok teşekkür ederiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!