Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’nun Ekosistem Coin’i İçin Güvenlik Adımı Fiyata Yansıdı: Yüzde 17 Yükseliş!

Shiba Inu (SHIB) ekosisteminin önemli projelerinden biri olan Bone ShibaSwap (BONE), geliştiricilerin aldığı kritik karar sonrasında yükselmeye başladı.

Shibarium ekosisteminde işlem ücretleri ve topluluk oylamalarında kullanılan BONE, Shiba Inu geliştiricileri tarafından atılan adım sonrasında büyük değer kazanarak son dönemde hareketsiz kripto para piyasasında dikkat çekti. Geliştirici ekip, BONE üzerindeki dağıtıcı sözleşmesini tamamen feshederken bu hamle ağ özelinde önemli bir güvenlik artışı sağladı.

Kaal isimli geliştirici tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, topluluk yararına çalışmaya devam edecekleri vurgulandı:

İşlem tamamlandı, BONE artık TopDog sözleşmesinden bağımsız hale geldi. Merkeziyetsiz ve güvenli sistemler kurarak topluluğun yararına çalışmaya devam edeceğiz.

Sözleşmenin feshedilmesi, sözleşmeyi yaratan kişinin o sözleşme üzerinde yetkisinin kalmadığı anlamına gelirken bu durum ağ için ciddi bir merkeziyetsizlik hamlesi oldu. Sözleşme, projeyi yaratanlar tarafından değiştirilemeyeceği için topluluğun güveni de paralel olarak arttı.

Söz konusu gelişme adına geliştiricilerinin piyasaya sürdüğü değersiz token ortalığı karıştırırken yeni bir topluluğun oluşmasına neden olmuştu.

CoinGecko verilerine göre 2 günlük süreçte %17 yükseliş sergileyen BONE 0,793 dolardan 0,926 dolar seviyesine ulaştı. Piyasa değeri 222 milyon dolar olan BONE yazım esnasında 0,891 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!