Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SkyBridge Bitcoin Fiyatını Yükseltecek Şeyi Açıkladı

Skybridge Capital, yakın zamanda Bitcoin fonu kuracağını ve 25 milyon dolar değerinde BTC aldıklarını açıkladı. Bir yatırımcı da Twitter’da Skybridge Capital’a ait birkaç slayt görüntüsü paylaştı. Sunumda yazılanlara göre şirket, Bitcoin’e doğru büyük bir kurumsal sermaye akışı bekliyor.

Anthony Scaramucci’nin yatırım fonu olan SkyBridge Capital, 21 Aralık’ta Bitcoin fonu kurmak istediğini duyurdu ve konuyla ilgili SEC’e başvuru yaptı. Bu yıl Bitcoin satın alan Microstrategy, Mass Mutual gibi kurumsal şirketlerin arasına katılan şirkete ait olduğu görülen ve BTC hakkındaki bazı slayt görüntüleri Twitter’da paylaşıldı. Slaytta, şirketin kurumsal şirketlerden Bitcoin’e büyük bir sermaye akışı beklediği ifade ediliyor.

Slayt görüntülerini paylaşan kripto para yatırımcısı Hanson Birringer, “Bitcoin, senin için geliyorlar.” yorumunu yaptı. Paylaşılan ilk görüntüde, Skybridge Capital’ın BTC’ye büyük bir kurumsal sermaye akışı beklediği ifade ediliyor.

bitcoin

Slaytta, şirketin hedge fonları, Bitcoin ETF’leri, bankalar, aracı (broker) firmalar gibi birçok alandan BTC’ye sermaye akışı olacağına inandığı belirtiliyor. Yatırımcı Birringer’in paylaştığı bir diğer görüntüde ise BTC fiyatının nasıl yükseleceği üzerine bir yorum yapıldığı görülüyor. Şirket, “128 trilyonluk piyasadan BTC’ye akacak olan bir miktar sermaye, 450 milyar dolarlık piyasa değeri olan Bitcoin fiyatında önemli bir artış sağlayacaktır.” şeklinde bir ifade kullanıyor.

bitcoinBitcoin ve altın kıyaslaması

Yatırımcı Hanson Birringer, şirkete ait bir diğer slaytta BTC ve altın kıyasının yapıldığını gösterdi. Şirketin “Bitcoin, altın olmada altından daha iyi” dediği görülürken her iki varlık arasında kıtlık, devredilebilme, merkeziyetsizlik, onaylanabilirlik gibi birçok kıstas çerçevesinde değerlendirdiği belirtiliyor.

bitcoin
“Bitcoin ve altın birlikte var olabilir ancak tarih bize ‘kazanan hepsini alır’ dinamiğinin geçerli olduğunu gösterdi.”
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!