Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Tabanlı Bir DeFi Platformu Daha Kapanıyor: Paranızı Bir An Önce Çekin!

Solana (SOL) tabanlı merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Everlend Finance kapanacağını ve kullanıcılardan varlıklarını bir an önce çekmelerini söyledi.

Everlend Finance tarafından 1 Şubat tarihinde paylaşılan resmi duyuruda, mevcut likidite problemleri gerekçesiyle platformun faaliyetlerini durdurduğu açıklandı. Yapılan duyuruya paralel olarak platformda sadece para çekme işlemlerini kullanılabilir duruma kalırken geriye kalan tüm fonksiyonlar devre dışı bırakıldı. Ekip, kullanıcılardan paralarını “bir an önce” çekmeleri konusunda uyardı.

Kullanıcılara varlıklarını çekmeleri talebinde bulunan ekip, tüm para çekim işlemleri gerçekleştirilene kadar platformu aktif halde tutmaya devam edecek. Ekibin sunduğu plana göre tüm para çekim işlemlerinin önümüzdeki iki hafta içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu likidite krizi esnasında faaliyetlere devam etmenin kumar olacağını belirten ekip öte yandan projenin kaynak kodlarını herkesin yararlanabilmesi için tümüyle açık hale getireceğini açıkladı.

Everlend kod tabanı açık kaynak hale getirilecek. Böylece herkes oluşturduğumuz şeyi kullanabilir ve üstüne çalışmaya devam edebilir.

Geçtiğimiz ayın başında yine bir Solana tabanlı DeFi platformu kapanma kararı almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!