Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şubat Ayı Bitcoin İçin Neden Önemli?

Aralık ayında yükseliş ivmesi yakalayarak 41 bin dolara kadar çıkan bitcoin, son bir hafta içerisinde 29 bin dolara kadar geriledi. Bazı uzmanlar görülen düzeltmeyi sağlıklı bulurken bitcoin fiyatının ne yönde gideceği konusunda yorumlar gelmeye devam ediyor. Şubat ayında yapılacak Microstrategy konferansı ise bitcoin için önemli olabilir.

Kripto para şirketi BitBull Capital CEO’su Joe DiPasquale, Microstrategy’nin şubat ayındaki konferansının bitcoin’e olan ilgili artırabileceğini söyledi. Joe DiPasquale, bu gelişmenin fiyata hemen yansımak zorunda olmadığını söyledi. Fakat bunun uzun vadede olumlu etkiler doğurmasının muhtemel olduğunu belirtti. Aynı zamanda CEO, konferansın perakende yatırımcıların ilgisini çekebileceğini dile getirdi.

Bitcoin konferansı şubatın ilk haftasında

2020 yılından bu yana yüklü miktarda bitcoin alan Microstrategy, 70 bin 784’ye sahip. Şirket CEO’su Michael Saylor, konuşmalarında bitcoin’i bir değer deposu olarak gördüğünü sürekli vurguluyor. Ek olarak, btc’yi yıllar içinde 15 milyon dolara kadar çıkabilecek bir varlık olarak nitelendiriyor.

Bitcoin’e olan inancıyla giderek daha çok tanınan Michael Saylor, kurumsal şirketler için bitcoin konferansı düzenleyecek. Söz konusu konferans, 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek

Birçok kurumsal şirket, yatırımcı ve danışmanın katılacağını söyleyen Saylor, katılımcıların bitcoin’i öğrenmek istediklerini belirtti.  CEO, konferansa başvuruda bulunanlar için yasal bir rehberlik yapacaklarını ifade etti. Aynı zamanda yapacakları hizmetin açık kaynak olacağını ve herkesin erişebileceğini söyledi. Saylor, katılımcıların kimliklerini açıklamadı. Bununla birlikte, konferansa katılanlar arasında Binance, Gemini, Coinbase borsalarından bazı isimler ve Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!