Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Altcoin’i Rekora Yaklaştı, Volatilite Alarmı Çaldı

Telegram ile bağlantılı altcoin projesi TON, tüm zamanların rekor seviyesine yaklaşırken volatilite alarmı çalmaya başladı.

Blockchain analiz platformu CryptoQuant’ın verilerine göre The Open Network (TON), kısa vadede yüksek bir volatilite dönemine girebilir.

Fiyat aralığı daralmaya başladı

CoinGecko verilerine göre TON fiyatı, son 30 gün içerisinde %24,8 yükseldi. 15 Haziran’da 8,25 dolar ile kendi fiyat rekorunu kıran TON, yazım sırasında 8 doların biraz altından işlem görüyor.

Bir CryptoQuant analisti, son aylarda TON fiyatı yükseldikçe volatilitenin azalmaya başladığını vurguladı.

Analist, “Bu, şu anki fiyat aralığının son 60 gündeki aralığa kıyasla daha dar olduğuna işaret ediyor. Genelde volatilitenin düşük olduğu dönemlerin ardından volatilitenin yüksek olduğu dönemler başlıyor” yorumunu yaptı.

TON için “düşük volatilite alarmını” çalan analist, TON’un volatilitesinin yakın gelecekte yükselmeye başlayabileceğini söyledi.

quicktake-image

Balinalar satın alıyor

Telegram’ın entegre ettiği TON, son dönemlerde balinaların desteğiyle yükselişe geçti. Glassnode verilerine göre altcoin balinaları, geçen hafta içerisinde 346,5 milyon dolar değerinde TON satın aldılar.

TON için bir diğer olumlu gelişme ise Kazakistan’dan geldi. Ülkenin finansal regülatörü, TON’un ülkedeki lisanslı borsalarda resmen işlem görebileceğini duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!