Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether CTO’su Ardoino, Yaklaşan Ethereum Güncellemesi Hakkında Konuştu

En hacimli stablecoin projesi olan Tether’in CTO’su, Ethereum’un eylül ayında gerçekleşmesi beklenen “The Merge” güncellemesini sonuna kadar destekleyeceklerini açıkladı.

31 Temmuz günü Twitter üzerinden paylaşılan bir gönderiye cevap veren Tether CTO’su  (Baş Teknoloji Sorumlusu) Paolo Ardoino, önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen Ethereum 2.0 güncellemesini destekleyeceklerini açıkladı.

CoinmarketCap verilerine göre 66 milyar dolarlık hacme sahip en büyük stablecoin projesi olan Tether’in CTO’su, diğer stablecoin projelerine de seslenerek herkesin gereken sorumluluğu üstlenmesi ve kullanıcılarını mağdur edecek davranışlardan kaçınmaları gerektiğini ifade etti.

CTO paylaştığı twette şu düşüncelerine yer verdi:

Bu PoW (İş Kanıtı) / PoS (Hisse Kanıtı) arasında neyi tercih ettiğim/tercih ettiğimizle ilgili değil.
Stablecoinler sorumlu davranmalı ve kullanıcılar için aksaklıklardan kaçınmalıdır. Özellikle DeFi (Merkeziyetsiz Finans) için bu gerçekten hassas.

Kripto para piyasasını desteklemeye devam eden Tether, geçtiğimiz günlerde Bitfinex ve Tether iş birliği içinde yeni bir merkeziyetsiz iletişim platformu olan Keet.io‘yu duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!