Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether ve Omise Network Anlaştı, OMG Coin Uçtu

Tether, ETH’deki maliyetlerin yüksek olması ve blok zincirindeki sıkışıklık nedeniyle USDT işlemlerini Omise Network (OMG) ile yapacağını açıkladı. Tether’in açıklamasının ardından OMG coin fiyatı iki kat arttı.

Kripto para piyasasında gün geçtikçe artan DeFi yatırımcıları ETH ağındaki işlem ücretlerini yükseltti. Tether, itibari para teminatlı sabit koin USDT işlemleri için, Omise Network ile anlaştı. ETH ağındaki artan işlem ücretlerinden ve sıkışıklıktan dolayı gerçekleştirilen anlaşmanın söylentileri haziran ayında başladı. Anlaşma daha söylentiyken OMG fiyatı 1.50 dolar bandından yukarı çıkmaya çalıştı. Anlaşmanın resmi ilanı sonrasında OMG fiyatı 8 dolara kadar yükseldi. OMG coin, şu an 6.62 dolardan işlem görüyor.

Tether ile gerçekleştirdikleri anlaşma hakkında konuşan OMG Network CEO’su Vansa Chatikavanij, “Bugün ETH’deki aynı işlemi, maliyetinin üçte biri karşılığında yapan ve saniyede binlerce işlemi destekleyen OMG ile Tether’in anlaştığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Piyasadaki temel sorunları ele alan çözümlerimizin, açık finansal hizmetlerimizin daha fazla büyümesi ve benimsenmesinin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

OMG Yatırımcıların Dikkatini Çekti

OMG, Tether’le anlaştığını açıkladıktan sonra yatırımcıların daha çok dikkatini çekti. Anlaşma öncesinde piyasa değerine göre 34. sıradan listelenen OMG, şu an 27. sıraya yükseldi. Şu an 6.62 dolardan işlem gören OMG, sabah saatlerinde 8 dolara kadar yükseldi.  OMG son 24 saatte yüzde 70’in üzerinde artış gördü. Sosyal medyada hızlı yükselişiyle kendinden söz ettiren OMG’nin ilerleyen günlerdeki durumu hep beraber göreceğiz.

OMG Koin

Omise Network, 2017 yılında Tayland Finans programı Omise tarafından akıllı sözleşmeler ağı olarak geliştirildi. Kullanıcıların minimum maliyetle işlem yapabilecekleri dijital cüzdan hizmeti sunan OMG, finansal çözüm teknolojileri tasarlayan bir şirket. Omise Network tarafından Ethereum altyapısında kurulan OMG coin, eş zamanlı olarak kullanıcılarının karşılıklı ödeme ve alışveriş işlemlerini gerçekleştirmesi üzerine yoğunlaşır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment