Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tezos, Manchester United ile 27 Milyon Dolarlık Anlaşmaya Hazırlanıyor

Dünyanın en popüler ve en iyi takımlarından biri olan Manchester United’ın, Tezos ile uzun süreli antrenman forması sponsorluğu yapacağı bildirildi.

The Atletic tarafından 3 Şubat 2022 tarihinde yapılan haber göre, anlaşmanın 27 milyon dolardan fazla olduğu ve Tezos’un logosunun takımın antrenman formasına yerleştirileceği söyleniyor. Manchester United’ın, resmi duyuru yapılmadan önce ekipmanlar için reklam çekimlerini tamamladığı düşünülüyor.

Anlaşma haberinin duyulmasının ardından bazı taraftarlar  blockchain sistemlerinin çok fazla enerji tükettiğini belirtti. Ancak Tezos, kendisini enerji bakımından diğer blockchain sistemlerine göre verimli olduğunu söylüyor.

Tezos, spor ile alakalı sponsorluklara birçok yatırım yaptı. Geçen yıl mayıs ayında RedBull Racing, Tezos’u resmi blockchain ortağı olarak duyurdu. Tezos, aynı yılın Kasım ayında piyasaya sürülen ilk fan-NFT deneyimini yaşadı.

Bundan birkaç ay sonra McLaren Racing tarafından çok benzer bir anlaşma daha geldi. Tezos, Formula 1, INDYCAR ve e-spot takımlarıyla uzun yıllar sürecek anlaşmalar gerçekleştirdi.

Bu ay Fransız e-spor takımı Team Vitality, Tezos’la anlaşma imzaladı ve “Avrupa tarihinin en büyük e-spor anlaşması gerçekleşti. Tezos’un logosu takımın formasının önünde yer alacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!