Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Time Magazine, Dijital Abonelikler İçin Apecoin’i (APE) Kabul Etmeye Başlayacak

Dünyanın en saygın haber ve politika dergilerinden New York merkezli Time Magazine, önümüzdeki haftalarda dijital abonelikler için Apecoin’i (APE) kabul etmeye başlayacak.

TIME Magazine, 20 Mart tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Bored Ape Yatch Club (BAYC) NFT koleksiyonunun geliştiricileri tarafından geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Ethereum (ETH) tabanlı token Apecoin’i (APE) önümüzdeki haftalarda dijital abonelikler için kabul etmeye başlayacağını duyurdu.

Time, nisan ayında dijital abonelikler için Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Etherreum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere diğer kripto para birimleri ile ödeme kabul etmeye başlamıştı.

Yaklaşık bir yıl önce en unutulmaz kapak fotoğraflarından bazılarını non-fungible token (NFT) olarak açık arttırmaya çıkaran dergi, Digital Currency Group‘un bir yan kuruluşu olan Grayscale ile gerçekleştirdiği ortaklıktan sonra bilançosunda Bitcoin tutmaya başlamıştı.

Time, aralık ayında sosyal medyada Dogecoin savunuculuğu ile tanınan Tesla CEO’su Elon Musk‘ı yılın kişisi seçmişti.

 

Time Magazine, 98 yıllık yayın hayatında NFT olarak ilk sayısını bu haftanın başlarında yayınladı. Sayının kapağında Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin‘e yer veren dergi ayrıca kurucu ile geniş kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen ve Binance, FTX, Coinbase ve KuCoin gibi büyük kripto para borsalarında listelenen Apecoin (APE), CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 17,17 doların %38,7 altında 10,54 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!