Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trabzonspor’un Kripto Para Birimi TRA Kapış Kapış Gitti

Trabzonspor ve Chiliz ortaklığı ile geliştirilen TRA adlı kripto para, satışa çıkarıldıktan sonraki ilk beş dakika içerisinde yoğun bir ilgi gördü. Chiliz ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre birkaç dakikada 5 milyon lira değerinde TRA token satıldı.

Trabzonspor taraftarları için özel olarak geliştirilen TRA adlı kripto para dün TSİ 16:00’da Socios.com uygulamasına eklendi. Başlangıç aşamasında toplamda 625 bin tane üretilen TRA token tanesi 8 liradan satışa çıkarıldı. Chiliz tarafından paylaşılan bilgilere göre yatırımcılar beş dakika içerisinde beş milyon dolarlık kripto para aldılar ve TRA token arzını bitirdiler.

Kulüp Yöneticisinden Teşekkür Mesajı

Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, yaşanan bu gelişmenin ardından kulüp taraftarlarına teşekkürlerini iletti. TRA tokenına bu kadar yoğun bir ilgi gösterilmiş olmasından ötürü “gurur duyduklarını” söyleyen Zengin, bu dijital dönüşüm yolunda kulüp ile taraftarların “birlikte yürüyeceklerininin” mesajını verdi.

Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus da bunun ne kadar büyük bir başarı olduğunu vurguladı. Chiliz olarak Türkiye’deki spor kulüpleri için 100 milyon lira toplamak gibi bir hedef

Trabzonspor’un Kripto Para Birimi Ne İşe Yarayacak?

TRA adlı kripto para birimini alan Trabzonspor taraftarları kulüp içerisinde alınacak kararlarda söz sahibi olacak, bunun yanı sıra Socios.com üzerinden kulüp puanı kazanabilecekler. TRA sahipleri yalnızca dijital ortamda değil gerçek hayatta da bazı avantajlar elde edecekler. Bunların arasında kulüp oyuncularıyla tanışmak ve pandemi sonrası dönemde VIP kısımdan maç izlemek gibi şeyler var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment