Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trabzonspor’un Kripto Parası TRA Yeniden Satışta

Trabzonspor Socios.com ve Chiliz ortaklığı ile geliştirdiği TRA adlı kripto para birimini yeniden satışa çıkardı. 22 Eylül günü piyasa arzı beş dakika gibi kısa bir süre içerisinde tükenen TRA, 7 Ekim itibarıyla yeniden satışta.

Trabzonspor için özel olarak geliştirilen TRA adlı kripto para 22 Eylül tarihinde piyasaya sürüldü. 8 lira gibi sabit bir fiyattan satılan TRA tokenın 625 bin gibi bir arzı vardı. Arzı beş dakika içerisinde tükenen TRA token için birkaç dakika içerisinde 5 milyon lira toplanmış oldu.

Yeniden satışa çıkarıldı

Chiliz 22 Eylül tarihli paylaşımında ilk gün yoğun ilgi gören TRA tokenın 7 Ekim Çarşamba TSİ 15:00 itibarıyla yeniden satışa çıkarılacağını açıkladı. Bu seferki fiyatın ise arz-talep dengesine göre belirleneceği belirtildi. Dört büyükten spor kulübünden Trabzonspor, bugün sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaparak TRA tokenın Socios.com üzerinden satın alınabileceğini hatırlattı.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1313796217286131712

Ne işe yarayacak?

Trabzonspor’un kripto parası TRA, kulüp taraftarlarına birbirinden farklı imkanlar sunuyor. Taraftarlar bu tokenlar sayesinde kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyorlar. Kulüp ayrıca bu token ile birlikte taraftarlarla arasında dijital bir bağlantı kurup onlara dijital bir deneyim sunuyor.

TRA token sahipleri kulüple ilgili çeşitli anketlere katılabiliyor, bunun ötesinde bazı gerçek zamanlı etkinliklere katılabiliyorlar. Bu etkinlikler arasında takım oyuncuları ile buluşmak ve (maçlar yeniden seyircili oynandığında) maçları VIP kısımdan izlemek gibi şeyler var. Şu an için yalnızca Socios.com uygulaması ile elde edilebilen bu imkanların zamanlar Trabzonspor’un kendi uygulamasına da aktarılması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!