Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Duyurusu ile Rekor Kırdı: Trust Wallet Token (TWT) Nedir?

Kripto para borsası Binance Trust Wallet Token (TWT) için bir listeleme duyurusu yayınladı. Duyurunun da etkisi ile yükselişe geçen TWT fiyatı rekor kırdı. Trust Wallet nedir, TWT ne işe yarar?

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda bulunan Binance, Trust Wallet Token’ı listeleyeceğini duyurdu. Binance borsası tarafından yayınlanan bildiriye göre TWT, 27 Ocak 2021 günü Türkiye saati ile 11:00’de “Innovation Zone” kapsamında listeleniyor. Borsa kullanıcıları bu tarihten itibaren Trust Wallet Token alım satım işlemlerini TWT/BTC, TWT/BUSD ve TWT/USDT pariteleri kapsamında yürütebilecekler.

Binance’in listeleyeceğini duyurduğu TWT bir günde %70’den fazla artış göstererek rekor kırdı. Trust Wallet Token tüm zamanların en yüksek değerini 0,28 dolarda konumlandırmayı başardı. TWT fiyatı 1 ayda ise %100’ün üzerinde yükseldi.

trust-wallet-token-TWT-fiyat-grafik
TWT fiyatı için 24 saatlik değişimi gösteren grafik. Kaynak

Trust Wallet ve Trust Wallet Token (TWT) nedir?

Trust Wallet kullanıcılarına kripto para satın alma, saklama, takas etme ve kazanma gibi olanaklar tanıyan bir kripto para cüzdanıdır. Kripto para birimlerine kolay erişim vadeden Trust Wallet; Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Ripple (XRP), Stellar (XLM), Dash (DASH), TRON (TRX), Polkadot (DOT), Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM), Kava (KAVA) ve Dogecoin (DOGE) kripto paralarını desteklemektedir. Trust Wallet kullanıcılarına cüzdanlarında bulunan kripto paralardan faiz elde etme imkanı sunar.

Trust Wallet Token (TWT) ise Trust Wallet’ın BEP-2 ve BEP-20 tabanlı kendi kripto parasıdır. Binance Smart Chain tarafından desteklenen TWT için maksimum arz şimdilik 1 milyar olarak açıklanmıştır. Proje geliştiricileri, TWT’nin daha güçlü temeller üzerinde şekillenmesi için Ekim 2020’de 2 milyar dolarlık token yakacağını açıkladı. Yakılan 89 milyar TWT’nin 27 Ocak 2021’de kırılan rekor fiyat üzerinden değeri 24.9 milyar dolara denk geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!