Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Kripto Para Yatırımcısı Kazancını 10’a Katladı

Son zamanlarda hızlı bir yükseliş grafiği gösteren JUST (JST) dünyanın dört bir yanından kullanıcıların yüzünü güldürdü. Ülkemizde de yatırımlarını katlayan bazı isimler haberi Twitter’dan duyurdu.

Ağustos ayı başlarından itibaren hızla yükselen bir çizgi sergileyen ve en çok rağbet alan 100 koin arasına girmeyi başaran JUST (JST) ile kazançlarını katlayanlardan biri de Türk yatırımcı oldu. Başarılı tahmini sonucu kazancını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Crypto Wisdom, bu ivmenin devamının yolda olduğuna da vurgu yaptı.

“11X ya da %1000 yaptık . benimle birlikte 11X yapanlara ve Paylaştığımda favlayıp başkalarının da 11X yapmasına vesile olanlara tebrikler.

Çok şükür ilk 10 üstü X imi yaptım. Devamı da yolda gibi.”

twitter.com @crypto_wisdom_

JUST Cephesinde Ne Olmuştu?

Binance ve Huobi gibi önemli kripto para borsalarının JST’yi listelerine ekleyip kullanıcılarının transferine açması kuşkusuz JUST’ın hızlı yükselişine ivme kazandıran faktörlerden biri oldu. Bu sabah itibarıyla iki borsanın kullanıcıları da çeşitli çiftlerle alım-satım yapmaya başladı. Binance kullanıcıları JST/BTC, JST/USDT, JST/BUSD ve JST/BNB ile Huobi ise JST/BTC, JST/USDT ve JST/ETH çiftleriyle işlem yapabiliyorlar.

Bu iki büyük borsanın kullanıcılarına açılmanın yanı sıra yeni bir ortaklık da JST’nin yıldızını parlattı. Sosyal medyadan duyurulan JUST ve WINk arasında yapılan stratejik işbirliği yine sabah saatlerinde gündeme düştü. Ortaklığı duyuran JUST yetkilileri “merkeziyetsiz eğlence dünyasında” yeni bir dönemi başlatma niyetleri olduğunu belirtmişlerdi.

JUST (JST) Nedir?

Just (JST) 2020 yılının ilk yarısında hayata geçen Justin Sun önderliğindeki bir kripto paradır. Piyasaya girdiğinde değeri yaklaşık 0,009 dolar olan JST, süregelen gelişmelerin ışığında değerine hızlıca değer katarak 0,09 dolara kadar çıkartmıştı. En bilindik ekosistemlerden biri olan TRON Network desteği ile çıkan JST’nin hızlı gelişimi, bu artan grafiğini sürdürüp sürdürmeyeceğini merak konusu haline getirdi.

JST, daha yalnızca birkaç aylık bir kripto para olmasına rağmen doğru anlaşmalar, stratejiler ve ortaklıklarla Ağustos ayı başında başlayan gelişimini son 1 hafta içerisinde %266.5 gibi ortalama göre epey yüksek bir oranda arttırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment