Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Huobi Duyurularından Sonra JUST Değerine Değer Kattı

Dünyanın en önemli kripto para borsalarından biri olan Binance ve yine kayda değer bir yeri olan Huobi, JUST isimli koini kullanıcıların transferine açacağını duyurdu.

Yapılan açıklamalara göre, borsa kullanıcıları artık JUST isimli kripto parayı Binance ve Huobi destekli platformlar üzerinden alıp satabilecekler. Yaşanan gelişmeler doğrultusunda JST’nin değeri, son 24 saat içinde 0.047 dolardan 0.086 dolara kadar çıktı.

Binance’ kullanıcıları bugün saat 09:00 sularında JST ile işlem yapmaya başladılar. Kullanıcılar şimdilik JST/BTC, JST/USDT, JST/BUSD ve JST/BNB gibi çiftlerle işlem yapabiliyorlar. Huobi de borsadaki JST işlemlerini Binance ile hemen hemen aynı saatte başlattı. Huobi kullanıcıları şu anda JST/BTC, JST/USDT ve JST/ETH çiftleriyle alım-satım yapabiliyorlar.

JST’nin akıbetini şu an ön görmek imkansız olsa da, büyük borsalar tarafından listelenen diğer kripto paralarla aynı kaderi paylaştığını söylemek mümkün. THORChain, Band Protocol gibi örneklerde de görebileceğimiz gibi JUST değerini son 24 saat içerisinde yaklaşık %40 ve son bir hafta içerisinde de %266.5 gibi bir oranda arttırdı.

Yeni Ortaklığını da Açıkladı

JST yatırımcıları bugüne oldukça mutlu başlamış olsalar gerek. Çünkü JST ekibi Binance ve Huobi haberlerinin ardından bir de ortaklık duyurusu yaptı. Bugün 09:45’te yapılan bu duyuruya göre JUST ile WINk arasında yeni bir ortaklık kuruldu.

Sosyal medya üzerinden yapılan bu duyuruya göre bundan böyle JUST ile WINk arasında “stratejik bir işbirliği” yapılıyor olacak. Bu ortaklığın önemini vurgulayan JUST ekibi, “merkeziyetsiz eğlence dünyasında” yeni bir dönemin başlayacağı mesajını verdi.

JUST (JST) Nedir?

Justin Sun önderliğindeki JUST oldukça büyük bir ekosisteme sahip olan TRON Network üzerinden Mayıs 2020’de piyasaya sürülmüştü. JST’nin geliştiricileri amaçlarının tüm dünyadaki kullanıcılar için adil ve merkeziyetsiz bir finansal sistem yaratmak olduğunu söylemişlerdi.

JST henüz yeni bir kripto para olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. JST; bugün Binance ve Huobi gibi borsalara eklenmesiyle birlikte popülerliğini artırmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment