Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter CFO’suna Göre Şu Anda Kripto Para Yatırımı Yapmanın “Anlamı Yok”

Twitter’ın CFO’su Ned Segal, Wall Street Journal’a verdiği röportajda şu anda kripto para yatırımı yapmanın bir “anlamının olmadığını” söyledi.

Twitter olarak düşük düzeyde volatilite sergileyen menkul kıymetlere yatırım yaptıklarını açıklayan Segal, Twitter’ın bilançosuna kripto paraların eklenebilmesi için önce şirket politikasının değişmesi gerektiğini söyledi.

Üçüncü çeyrekteki finansal tablosunu geçen ayın sonunda açıklayan Twitter; 3.47 milyar doları nakit ve nakit benzerlerinde, 3.93 milyar doları kısa vadeli yatırımlarda olmak üzere toplamda 8.64 milyar dolarlık dönen varlık bildirdi.

Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey tarafından yönetilen ödeme teknolojisi şirketi Square; MicroStrategy ve Tesla gibi isimlerle birlikte finansal tablosuna bitcoin eklemiş şirketlerin arasında yer alıyor.

Yakın zamanda kurum içerisinde bir kripto para ekibi kuran Twitter, kullanıcıların birbirlerine bitcoin ile bahşiş göndermesini ve profillerindeki NFT’leri doğrulamalarını sağlayacak özelliklere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.


Görsel: Joshua Hoehne, Unsplash, görsel Koin Bülteni tarafından değiştirilmiştir
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!