Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uniswap (UNI) OKEx Haberi Sonrasında Değer Kazanmaya Devam Ediyor

UniSwap (UNI), OKEx borsasının 7 milyar dolar kaybetmesinin ardından yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz cuma günü UniSwap borsasında ayılar hakimiyetini sürdürürken UNI en iyi kazanç elde eden kripto paralardan biri olmuştu. 

UniSwap, OKEx borsasının soruşturma altına girmesinden etkilenen kullanıcılar nedeniyle yaklaşık 7 milyar dolarlık kayıp verdi. Malta merkezli OKEx borsası, 16 Ekim’de soruşturma altına girdi ve kullanıcıların paralarını çekemedikleri öğrenildi. Borsa, soruşturma haberinin ardından müşterilerine özel anahtarlarının güvende olduğuna dair bir açıklama yaptı. Her ne kadar OKEx kullanıcılara güven veren açıklamalarda bulunsa da kripto para yatırımcıları bu açıklamayı yeterli bulmadı. Bu nedenle OKEx’te düşüşler başladı. Borsada en çok değer kaybeden kripto para ise OKB oldu.

UNI Fiyatında Ani Yükseliş

Uniswap (UNI), çıkışından bu yana diğer kripto paralar gibi işlem görüyordu. Fakat UNI’nin OKEx’in rakibi UniSwap borsasının kripto parası olduğunu öğrenen yatırımcılar, UNI’nin yükselişine ön ayak oldular. OKEx’in soruşturma kapsamında düşüşler yaşamasının ardından UNI’de görülen fiyat artışı, grafiklere aşağıdaki gibi yansıdı:

uniswap-rallyNew York merkezli Arca şirketinden Jeff Dorman, cuma günü Twitter’da Uniswap (UNI) kripto para birimindeki yükselişi pump & dump olarak değerlendirdi. Tweetinde OKEx haberiyle birlikte ani düşüşe giren UNI fiyatının birden ralli yapmasını pump & dump olarak yorumladı. Bununla birlikte Dorman, kripto piyasasının olgunlaştığına inandığını da belirtti.

CoinGecko verilerine göre UNI şu anda 3,20 dolardan işlem görüyor.

UNI-fiyatı

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!