Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Josh Rager, “Yeniden” Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Aldığı Seviyeleri Açıkladı

Bitcoin (BTC) fiyatının sergilediği volatilite özellikle son 24 saat içerisinde korkutucu seviyelere ulaştı. 600 milyar doların üzerinde toplam piyasa değerine sahip BTC, gün içerisinde önce %20’ye yakın düşüş yaşayıp bir anda %5 yükselebiliyor. Bu durum ise yatırımcıların söz konusu düşüşün bir alım fırsatı mı yoksa daha fazla düşüş öncesi fragman mı olduğunu anlamasını zorlaştırıyor. Ünlü analist Josh Rager ise böyle bir dönemde BTC ve ETH aldığı noktaları açıkladı.

BTC ve ETH fiyatları ani bir yükseliş kaydetti 

Kripto para sektörünün tecrübeli isimlerinden Rager, Bitcoin fiyatının 30.000 doları görmesinden sonra deneme alımı yapanlardan birisi.  Rager, 31.150 dolar seviyesinden biraz BTC, 970 dolar seviyesinden ise ETH aldığını açıkladı.

btc-eth

Bunun tam olarak dip seviye olmadığını ifade eden tecrübeli isim, yine de kazanç elde etmek için en dip seviyenin yakalanması gerekmediğini belirtti. Analist söz konusu ifadesinden dakikalar sonra ise haklı çıkarak tam olarak dibi yakalamasa da kazanç elde etti.

BTC fiyatı basın saati itibarıyla 32.870 dolara, ETH fiyatı ise 996 dolara yükseldi. Rager’ın hem BTC hem de ETH alımlarından kazanç elde ettiği net bir şekilde görülüyor.

Kripto para piyasası 2018 yılındaki düşüş döneminin bir benzerini mi yaşayacak? 

Rager, kısa sürede kazanç elde etmesine rağmen söz konusu ayı piyasasının birkaç hafta daha sürebileceğini belirtti. Bir Twitter kullanıcısının bu düşüşü Şubat 2018 tarihinden sonra düşüşü hatırlattığını belirtmesi üzerine cevap veren Rager, düşüşün ise kısa süreceğini ifade etti. Ünlü analistin düşüncesine göre bir ihtimal birkaç haftalık ayı piyasası görülebilecek olsa da “önümüzdeki aylarda daha fazla yükseliş” yaşanabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!