Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO: Bitcoin Bu Hareketi Gerçekleştirirse 150 Bin Dolar Kaçınılmaz!

Bitcoin (BTC) şirketi NYDIG’e ait Digital Assets Data’nın CEO’su Mike Alfred, Bitcoin (BTC) 23.133 doları yeniden kazanması ve üzerinde tutunması halinde 150 bin dolar yolcuğunun başlayacağını dile getirdi.

Mike Alfred 31 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in 23.133 doları geri kazanması ve üzerinde tutunması halinde 150 bin doların kaçınılmaz hale geleceğini belirtti.

Ünlü CEO, aylık grafikte Bitcoin için önemli bir bölge olan 23.133 bin doların uygun koşullar oluşması halinde 150 bin dolar yolculuğunu başlatacağına inanıyor.

Analizini matematiksel değerlere dayandırdığını iddia eden Alfred’in paylaşımı, sosyal medyada kullanıcılar tarafından desteklendi. Kullanıcılar, sosyal medya üzerinden CEO’nun paylaşımını destekleyerek benzer yöndeki fikirlerini belirtti. Alfred’in destekçilerinin çoğunlukla, yakın zamanda genişleyici para politikaları ile beraber Bitcoin’in 150 bin doların üzerine çıkacağına inandığı görüldü.

Öte yandan kripto hedge fonu BlockTower Capital’ın kurucusu Ari Paul da yakın geçmişte Alfred’e benzer açıklamalarda bulunmuştu. Paul, 2024 yılının sonuna doğru Bitcoin’in 110 bin dolar seviyesine ulaşacağını düşündüğünü belirtmiş ve bu tahmininin göründüğü kadar radikal bir tahmin olmadığını dile getirmişti.

Coingecko verilerine göre Bitcoin haberin kaleme alındığı sıralarda son 24 saatte %1,1 artışla 23.148 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!