Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Fon Yöneticisi Scaramucci: Bitcoin (BTC) 300.000 dolar olunca kaçtan aldığınızın önemi kalmayacak

Serbest fon yönetim şirketi Skybridge Capital’in CEO’su Anthony Scaramucci, kripto piyasaların geleceği için iyimser olduğunu, yatırımcıların piyasayı iyi analiz etmelerini ve uzun vadeli düşünmelerini tavsiye etti.

Anthony Scaramucci, 12 Ağustos tarihinde CNBC ile yaptığı röportajda kripto para piyasasında yaşanan son olayların yeni bir kripto rallisini tetikleyebileceğini düşündüğünü belirtti. Özellikle ABD merkezli varlık yönetim şirketi BlackRock’ın kurduğu Bitcoin yatırım fonuna ve Coinbase ile yakın zamanda gerçekleşen ortaklığına dikkat çekerek bu hamlelerin Bitcoin’e (BTC) olan kurumsal talebi ifade ettiğini belirtti. Scaramucci, 21 milyonluk Bitcoin arzının oldukça sınırlı olduğunu ve yakın zamanda Bitcoin’de bir talep şoku yaşanacağına inandığını söyledi.

Ünlü fon yöneticisi Ethereum’un (ETH) 15 Eylül tarihinde hisse kanıtı sistemine (Proof of Stake) geçişinin Ethereum fiyatı üzerinde ciddi etkileri olabileceğini belirtti. Ancak Scaramucci, yatırımcıların şu an birleşim haberini satın alıyor olabileceğini de hesaba katarak hızla yükselen fiyatların birleşim sonrasında aynı hızla düşebileceği ihtimaline karşılık yatırımcıları dikkatli olmaya çağırdı. Ayrıca Scaramucci birleşmenin uzun vadeli bir yatırım olduğunu dolayısıyla bu kadar erken çıkılmaması gerektiğini dile getirdi.

Anthony Scaramucci, piyasada yatırımcı ilgisinin tekrar canlandığına dair emarelerin görülüğünü ve Bitcoin’de gelecek altı yıl içerisinde eşi benzeri görülmemiş bir ralli yaşanacağına inandığını söyledi ve ekledi:

Haklıysak ve Bitcoin 300.000’e giderse 20.000’den veya 60.000’den almış olmanızın bir önemi kalmaz, gelecek bize doğru geliyor ve beklediğimden daha erken oluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!