Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü İsme Göre Bitcoin (BTC) Bu Seviyelere Ulaşamayacak: İşte Fiyat Beklentisi

Ünlü girişimci ve eski ABD Kongre Üyesi David Gokhstein, Bitcoin’in (BTC) hiçbir zaman 1 milyon dolara çıkabileceğine inanmıyor.

David Gokhstein 29 Kasım tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç yıl içerisinde 1 milyon dolara ulaşacağına dair çok fazla makale görmeye başladığını söyledi. Yaptığı paylaşımda Gokhstein, Bitcoin için yakın gelecekti hedefinin 250.000 dolar olduğunu ima etti. Gokhstein yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda 1 milyon dolara ulaşacağını belirten çok fazla makale görüyorum. Ben 250.000 dolarda kar satışı yapacağım.

Kripto para piyasasında yer alan nerdeyse herkes Bitcoin için hedef bir fiyat düşünüyor. Geçtiğimiz günlerde Gokhstein’in yaptığı tahmin gibi bir tahmin de ünlü risk yatırımcısı Tim Draper’den gelmişti. Draper, Bitcoin’in 6 ay içerisinde 250.000 dolara ulaşacağını düşündüğünü söylemişti.

Ancak Gokhstein ve Draper’ın aksine Ark Invest kurucusu Cathie Wood Microstrategy kurucusu Michael Saylor, Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki ve Circle CEO’su Jeremy Allair gibi kripto para piyasasının önde gelen birçok önemli ismi  Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşacağına inanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!