Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyardere Göre Bitcoin (BTC) Bu Tarz Altcoinlere Karşı Kazanan Taraf Olacak

ABD’li ünlü risk sermayesi yatırımcısı ve milyarder Tim Draper, FTX çöküşü ve Bitcoin’in (BTC) geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bitcoin konusundaki destekleyici tavırlarıyla gündeme gelen ve 250 bin dolarlık fiyat beklentisi olan Draper, Miami Web3 konferansında konuştu. Yaptığı konuşmada kripto paraların devam eden kargaşaya ve yaklaşan resesyon tahminine rağmen güçlü durduklarını söyledi. Draper, kripto para piyasaları hakkında iyimser tavrını korumaya devam ettiğinin de altını çizdi.

Konferansta verdiği demeçte FTX iflasına da değinen girişimci, “İşler kötü gittiğinde kaliteye doğru bir kaçış olur.” ifadeleriyle Bitcoin’e övgü yağdırdı ve Bitcoin’in FTT gibi kripto paralar karşısında kazanan tarafta yer alacağını belirtti.

FTX’in başarısız FTT Token’ı (FTT) gibi daha merkezi kripto paralar bize gösteriyor ki Bitcoin uzun vadede kazanan olarak diğerlerinden sıyrılacak.

Yıllardır Bitcoin’e inanmaya devam ettiğini ve her fiyattan mümkün olduğunca topladığını belirten Draper, bu zorlu değişim sürecinde yapılacak tek şeyin “çalışmaya ve üretmeye devam etmek” olduğunu vurguladı.

Draper ufukta bir durgunluk olduğunu düşündüğünü belirtirken bunun inşa etmek için bir umut ışığı olabileceğini söyledi ve en değerli 31 şirketten 30’unun ayı piyasaları sonrasında kurulduğuna dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!