Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyarderin Şirketinin Varlıkları FTX Sayesinde 5,3 Milyar Dolara Çıktı!

İflas eden kripto para borsası FTX’in kripto para varlılarının bir kısmını yöneten Galaxy Digital, daha fazla iflas halindeki kripto para şirketiyle anlaşma sağlamak istiyor.

Milyarder Mike Novogratz’ın şirketi Galaxy Digital, FTX’in ardından gözünü diğer iflas halindeki kripto para şirketlerine dikti. Financial Times’ın (FT) Küresel Varlık Yönetimi Başkanı Steve Kurz ile yaptığı bir röportaja dayandırdığı haberine göre şirket, iflas halindeki firmaların kripto paralarını yönetmek veya satın almak için kolları sıvadı.

Steve Kurz FTX anlaşmasının şirketlerine ciddi bir getiri sağladığını belirtirken Galaxy’nin yönetim altındaki varlıkların geçen yılın üç katına çıkarak 1,7 milyar dolardan 5,3 milyar dolara ulaştığını vurguladı.

Habere göre iflas eden kripto para şirketi FTX’in iflas yönetim sürecine katkıda bulunması ve iflas anlaşmaları kapsamında varlıklar satın alması Galaxy’nin büyümesindeki en önemli faktörlerden biri oldu.

FTX geçtiğimiz yaz aylarında yaptığı bir anlaşma kapsamında elinde bulundurduğu Ethereum (ETH) ve Bitcoinlerin (BTC) satışını, stake edilmesini ve riskten kaçınmasını sağlamak adına Galaxy Digital ile masaya oturmuştu.

Kurz konu hakkında yaptığı açıklamada, iflas halinde bulunan daha fazla kripto para şirketinin varlıklarıyla ilgilendiklerinin sinyalini şu sözlerle verdi:

Beş yıldır bilançomuzun dışında yatırım yapan bir kripto girişim ekibimiz var. Varlık yönetimi işimizin bu tarafında sahip olduğumuz kayıt, böyle bir şey için iyi bir aday olacağımız anlamına geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!