Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcıya Göre Kripto Borsaları Bu Zamana Kadar Çökmeye Devam Edecek!

Kanadalı ünlü iş adamı ve kripto para firması Shark Tank’ın kurucusu Kevin O’Leary, yeterli düzenlemeler gelmediği sürece kripto para borsalarının çökmeye devam edeceğini öne sürdü.

Kevin O’Leary tarafından paylaşılan yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, kripto para borsalarının akıbetine dair ifadeler yer aldı. O’Leary kripto para borsalarının regülasyon geleceği zamana kadar çökmeye devam edeceğini iddia etti.

Benzer gönderilerinde regüle edilmiş bir kripto piyasasının çok ilginç olacağını ve herkese fayda sağlayacağını öne süren iş adamı, sorunun temelinde düzenlenmemiş borsaların olduğunu vurguladı.

Öte yandan geçtiğimiz süreçte düzenlenen bir oturumda Binance ve FTX‘i karşı karşıya getiren O’Leary, bu iki borsanın düzenlenmemiş bir piyasada büyüme açısından birbirleriyle savaş halinde olduğunu ve neticesinde birinin diğerini saf dışı bıraktığını dile getirmişti.

FTX iflası sonrası benzer açıklamalarıyla gündem yaratan O’Leary, hangi tür kripto para borsalarının piyasadan silineceğine de değinmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!