Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

UST Aldırdığı İçin Özür Dileyen CEO’dan 2.5 Milyonluk Bitcoin Tahmini İçin Yeni Özür

Three Arrows Capital’in (3ac) kurucu ortağı Zhu Su, takipçilerine UST aldırdığı için özür dilemişti. CEO son olarak, Supercycle tezinin başarısız olduğu için özür diledi. 

Zhu su, 27 Mayıs tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Supercycle” fiyat tezinin ve Bitcoin’in 2.5 milyon dolara ulaşabileceği öngörüsünün beklendiği gibi sonuçlanmadığını söyledi.

Supercycle fiyat tezi ne yazık ki yanlıştı, ancak kripto yine de gelişecek ve dünyayı her gün değiştirecek.

Zhu su tarafından ileri sürülen Supercycle, kripto para piyasasının bu piyasa döngüsü sırasında kademeli olarak yükseleceğini ve sürekli bir ayı piyasasından kaçınacağını öne süren bir fikirdi.

Zhu Su ayrıca 2021 Şubat ayında katıldığı bir podcast yayınında Bitcoin‘in fiyatının 2.5 milyon dolara kadar çıkabileceği öngörüsünde bulundu. Bitcoin, altınla aynı piyasa değerine sahip olması anlamına gelen öngörüden bu yana 50.000 dolardan 30.000 dolar seviyelerinin altına düşerken aynı süre zarfında kripto para piyasasının toplam değeri ise 2.8 trilyon dolardan 1.2 trilyon dolara geriledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %2,5 değer kaybeden Bitcoin (BTC), haberin kaleme alındığı sıralarda 29.800 dolardan işlem görüyor.

Daha önce takipçilerine UST almalarını öneren Zhu Su, geçtiğimiz haftalarda yaşanan LUNA ve UST çöküşünün ardından özür dilemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!