Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VeChain Thor Platformu INPI ASIA İle Ortaklık Duyurdu

AMBCrypto kaynaklı habere göre VeChain, nanoteknoloji, güvenli dijital teknoloji ve fotonik teknolojisinin bir kombinasyonunu kullanarak yeni tip dijital tanımlama çözümleri oluşturan INPI ASIA ile ortaklığını duyurdu.

VeChain Vakfı dünyanın dört bir yanındaki en iyi üreticileri ve çözüm geliştiricileri entegre ederek, VeChainThor platformunun daha yüksek seviyelere ulaşmasına yardımcı olma hedefine doğru çalışıyor. Bu ortaklık VeChain’in problem çözme konusunda bütünsel bir yaklaşıma sahip olmasına yardımcı olacak.

Yeni NDCode diğer kodların sınırlarının ötesine geçtiği için RFID / NFC / QR kodun baskın olduğu pazarı bozabilir. Ek olarak kullanım durumlarında karşılaşılan sorunlar VeChain’in son teknoloji ürünü ile çözülebilir.

ND kodu fotonik özelliğiyle yüksek düzeyde güvenlik sağlayan, ürünlere nano tanımlama ekleyen, dijital tanımlama için sonsuz bir yaşam döngüsü getiren, büyümenin potansiyelini arttıran ve maliyet açsısından verimli olması sebebiyle IoT pazarına gelecek değerli bir ekleme olacaktır.

Ayrıca NDCode yüksek sıcaklıklara dayanıklı, zorlu bir ortamda kullanılabilir, karanlıkta tanımlanabilir durumda. Kodun %30’u hasar görmüş olsa dahi tanımlanabiliyor ve 100 yıldan uzun süre dayanmasının yanı sıra herhangi bir şekile dönüştürülüp kullanılabiliyor.

VeChainThor blockchaini bir ürünle ilişkilendirilen verilerin doğrulanıp değiştirilmemesini sağlar. Blockchain teknolojisi herhangi bir hileli aktiviteyi tespit etmenin yanında gizliliği ve şeffaflığı da koruyacaktır.

Bu teknoloji kayıtların ve verilerin doğrulanmasını gerektiren finansal kurumlar, hastane, devlet daireleri ve bankalara tarafından kullanılabilir. NDCode çözümü ND kodların görünmez, dayanıklı ve kalıcı olması sebebiyle estetik çekiciliğini etkilemeden koleksiyon veya antikaların doğrulanması için de harika bir yöntemdir.

Bir kripto meraklısı şöyle söylüyor:

“VeChain mükemmel bir blockchain çalışmasının tanımı. Bunu yapmaya devam! Pek çok IoT projesi için oyun bitti.”

Başka bir kripto yatırımcısı ve meraklısı da şunları söyledi:

“Çok şaşırdım! Bir başka inanılmaz yenilik! VeChain’in çalışan bir ürünü olmaması, “özel” olması vs. sebebiyle yatırım yapılmayacağını söyleyen bir insan olduğuna inanır mıydınız? Eski saçma cahillikler. Aptala acıyorum!”

Bir Twitter kullanıcısı Jesse Stone şöyle söyledi:

“Bu NDCode nedir? Sadece görünmez bir QR kod mu yoksa çip mi? Okumak için özel bir okuyucuya ihtiyaç var mı? NFC gömülü olabilmesi ve yüksek sıcaklık dayanıklılığına sahip olmanız sebebiyle daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.”

Ayrıca 2018 Şubat ayının sonlarına doğru VeChain, BMW ile de ortaklık gerçekleştirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment