Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VeChain, Yeni Güncellemesini ve Yol Haritasını Yayınladı

Kripto para platformları arasında çok karmaşık ve anlaması güç yapısı ile bilinen ve son dönemde ciddi bir atağa kalkan VeChain platformu; yeni bir güncelleme getirerek; white paper’ında bazı düzenlemelere gitti. Platform, ayrıca yol haritasını da güncellerken; Ve Chain vakfından yapılan resmi açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

”Yeni koruma ve depolama modellerinde yaptığımız son güncellemelere ek olarak aynı zamanda bir de ‘Gelişim Planı ve Güncellenmiş White paper’ı siz değerli takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bu gördüğünüz metinler; periyodik olarak güncellenecektir. VeChain Blockchain’i daha yeni özellikler kazandıkça, bunları sizlerle paylaşacağımızı duyurmaktan onur duyuyoruz.”

Ve Chain blockchain’inin kripto parası olan VEN ise şu sıralarda 4.45 dolardan işlem görüyor. Geçtiğimiz haftayı da hemen hemen bu fiyat bandında geçen koin için; buna rağmen çok ciddi volalite uyarısı yapılıyor. Ancak bazı otoriteler ise, kripto paranın şu sıralar tarihinin en stabil günlerini geçirdiğini belirtiyor. VEN, uzun bir süredir fiyat olarak 4 ila 5 dolar arasında gidip geliyor. Bu arada VEN için ilginç yanlardan birisi de, kripto paranın Binance’de listelenmesine rağmen; en büyük hacmin bir süredir LBank isimli kripto para borsasında olması. VEN, Binance’de bir dönem en yüksek hacme sahip alt koinlerden biri iken, işlem hacmi son dönemde ise ağır bir şekilde LBank adlı kripto para borsasına geçmiş durumda.

Bu yaz, yeni bir ağ değişikliği yapacak olan platformlarından bir diğeri olma özelliğini taşıyan VeChain platformunda buna karşın bu değişiklik ile ilgili, kamu oyu ile pek fazla bir veri paylaşılmaması gözlerden kaçmıyor. Ancak yine de yeni bir token ödül sistemine geçileceği, yatırımcılar ile paylaşılan detaylardan biri. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, şu ifadeler kullanıldı:

”Yeni güncelleme ile 1’e 100 token ödül programı, tokeni elinde tutan kişiler için uygulanacaktır. Her bir VET için, 100 adet ödül tokeni, kullanıcılara verilecektir.”

Birçok otorite, VeChain’in bu hamlesinin olumlu olduğuna dikkat çekerken; bu sayede yeni tokenin kullanımının da yaygınlaşacağı görüşünde birleşti. Hatırlanacağı üzere, VeChain Blockchain’i üzerinde gerçekleşecek olan ilk ICO’nun duyurusu da geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Buna göre, Plair isimli bir kripto para girişimi, önümüzdeki günlerde VeChain Blockchain’i üzerinde ICO gerçekleştirecek.

Ayrıca VEN için bir güzel haber de Hindistan merkezli kripto parası Zebpay’den geldi. Zebpay’in resmi kanalları vasıtası ile yapılan açıklamada, koinin borsada listeleneceğinin müjdesi, müşteriler ile paylaşıldı.

Ancak Zebpay’in de artık içine dahil olduğu VEN kabul eden bu borsaların yeni ağ değişimini destekleyip desteklemeyeceği ise henüz bilinmiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment