Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Voyager’den Coinbase’e 5,5 Milyonluk Ethereum ve Shiba Inu Transferi: Satış İçin Mi?

İflas eden kripto kredi platformu Voyager Digital, gerçekleştirdiği büyük Ethereum (ETH) ve Shiba Inu (SHIB) transferi ile dikkat çekti.

On-chain analitik platformu EmberCN’in Twitter hesabı üzerinden paylaştığı gönderiye göre Voyager, ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’e 2,77 milyon dolar değerinde 1.500 Ethereum ve 2,7 milyon dolar değerinde 250 milyar Shiba Inu transferi gerçekleştirdi.

Bir diğer on-chain analitik platformu Arkham Intelligence verilerine göre elinde 81,63 milyon dolarlık varlığı kalan Voyager, tüm kripto para birimlerini ana cüzdana taşıyor.

Sancılı bir iflas sürecinin ardından tasfiyesi gerçekleşen Voyager, 23 Haziran tarihinde para çekme işlemlerini yeniden aktif hale getirmişti. Bunun üzerine kullanıcılar para çekme işlemlerinin açılmasıyla birlikte platformda yer alan kripto paralarının belirli bir yüzdesini hesaplarına çekebilmişti.

Kullanıcılara geri ödeme için satış mı?

Voyager ilk yaptığı duyuruda, para çekme işlemlerini gerçekleştirmeyen kullanıcıların paralarının dolar cinsinden karşılığını ödeyeceğini dile getirmişti. Son gerçekleşen hamlenin parasını çekmeyen kullanıcılara yapılacak ödeme için satış işlemi olabileceği düşünülüyor.

Öte yandan yaklaşık 82 milyon dolarlık varlığı bulunan Voyager’in yakın zaman içerisinde bunları da transfer ederek satacağı tahmin ediliyor.

Voyager geçtiğimiz Mart ayının başında da Coinbase ve Binance.US’e 20 farklı kripto para aktarıp 56 milyon dolarlık satış yapmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!