Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waves Türkiye Buluşması Gerçekleşti!

Waves Türkiye buluşması 30 Haziran Cumartesi günü Kolektif House’da Onur Gözüpek, Mustafa Perçin, Korhan Orhan ve Waves Operasyon Yöneticisi Sasha Kolupaev önderliğinde gerçekleşti.

Waves Türkiye Buluşması Onur Gözüpek’in, Waves platformu ve teknolojisi hakkında genel anlamda bilgilere değindiği sunumu ile başladı. Gözüpek, Waves’in kolay arayüzü, merkeziyetsiz borsası, işlem hızları, platform üzerinde saniyeler içinde token yaratma imkanı, işlem ücretleri, kiralama hizmeti, pos madenciliği ve node gibi sunulan tüm hizmetlere değinerek dinleyicileri bilgilendirdi.

Waves’in sunduğu mevcut hizmetlerin yanı sıra yol haritası da etkinlikte ele alınan konulardan biri oldu. Yılın önümüzdeki çeyreklerinde gerçekleşecek güncellemelerden bahsedilirken, platformun arka planında sürekli yenilikler gerçekleştirildiği ve topluluğun isteklerine çok fazla önem verildiğine değinildi.

Güncelleme ve yenilik konusu üzerinde bu kadar durulunca dinleyicilerden Waves’in çıkması sabırsızlıkla beklenen ancak hala yayına alınmamış “akıllı sözleşme” desteği konusunda gelen tepkiler ardından Waves ekibinden Sasha Kolupaev final testlerinin yapıldığını, güncellemenin ise en kısa zamanda gerçekleşeceğini söyledi.

waves türkiye etkinlik

Sunumun genel bilgilendirme kısmı sona erdikten sonra dinleyicilerden alınan sorular cevaplandı. Gelen sorular Waves’in kendini yeterince duyurmaması, getirilen yeniliklere fiyat tarafında yeterli tepki alınmaması ve hacim azlığı gibi konular üzerineydi. Yöneltilen sorulara verilen cevaplardan yola çıkarak Waves’in bir adım atarken düzenleme ve kanunlara en uyumlu şekilde ilerlediği bu yüzden güncellemelerin ve gelişmelerin yavaş yavaş gerçekleştiği, henüz bitmemiş bir proje olduğundan işi iyi yapmaya odaklı çalıştıkları, amaçlarının göz boyayarak yükselmek olmadığı organik bir büyüme istedikleri, vaat ettiklerini düzenleyici çerçevelere uygun bir şekilde gerçekleştirdiklerinde insanların projeyi kendi kendilerine benimseyeceği, hacim azlığının ise atomic swap teknolojisinin Waves platform bünyesinde hayata geçirilmesi ile aşılacak bir durum olduğu gibi sonuçlara varabiliriz.

waves türkiye

Etkinliğin ikinci kısmında ise node kurulumu gibi daha teknik konulara değinilerek Waves Türkiye Buluşması tamamlandı. Düzenlenen bu etkinlik ile de Waves Türk takipçilerine verdiği değeri göstermiş oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment