Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Haftada Beş Kat Büyüdü: WINk Nedir?

WINk (WIN) fiyatı, bir haftada beş kat yükseldi. 5 Nisan’da ATH gören WINk ve WIN token nedir?

WINk (WIN); aylık grafikte yüzde 939, iki haftalık grafikte yüzde 438, haftalık grafikte ise yüzde 502 oranında değer kazandı. Gün içinde yüzde 24 kazanç elde eden WIN, 5 Nisan’da 0,00245 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

WIN, 1.6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 72. sırada konumlanıyor. Tokenın günlük ticaret hacmi ise 2.4 milyar dolar seviyesinde.

Kaynak

WINk ve WIN token nedir?

Tron tabanlı WINk; birden fazla blockchain ağında kullanıcıların oyun oynamasını, sosyalleşilmesini ve getiri sağlanmasını hedefleyen bir dApp platformudur. Ağ, geliştiricilerin dApp kurmasına olanak tanır.

21 yaş üzerindekilere hizmet veren platform, platformdaki oyunların yasal düzenlemelere uygun şekilde oynandığını belirtiyor. Platformun GC Curacao ve Costa Rica’dan lisansı bulunmaktadır.

WINk, Binance Smart Chain üzerinde BLINK isimli bir platforma sahiptir. Ağın 2021 yol haritasında; NFT platformu oluşturma, Blink için yeni dApp oyunu çıkarma, turnuvalar ve çeşitli teknik güncellemeler yer alıyor.

Ağın yerel tokenı WIN; ağlar arası bağlantı kurma, staking, topluluk faaliyetleri, oyun içi işlemler ve sosyalleşme gibi amaçlarla kullanılır. Ayrıca WIN token sahibi kullanıcılar, günlük yapılan droplar ile TRX, USDT, BTT ve BNB kazanabilirler.

WIN tokenın toplam arzı 999 milyar olurken dolaşımdaki arzı 766 milyardır. WIN’i listeleyen borsalar arasında; Binance, Digifinex, HitBTC, TronTrade, MXC, WazirX, KuCoin, Gate.io, Poloniex, Bithumb Global, LBank, JustSwap, DragonEx, FinexBox, HBTC, BitZ bulunmaktadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!