Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wolf of Wall Street, Bitcoin’in Sıfırı Görmeden Önce 50.000 Dolara Çıkabileceğini Söylüyor

“Wolf of Wall Street” olarak bilinen Jordan Belfort, girişimci Patrick Bet-David’le yaptığı röportajda yine Bitcoin’le alakalı şüphe uyandırdı ve Bet-David bu röportajı 31 Ocak tarihinde Facebook sayfasında paylaştı.

Belfort, Bet-David’e Bitcoin’in (BTC) bir “aldatmaca” olduğuna ve “mali anarşistlerin” yaratılışına atıfta bulunduğuna inanmadığını söyledi. Bununla birlikte, kripto paranın oluşturulma biçiminin “manipülasyon için mükemmel bir fırtına” olduğunu düşünüyor.

BTC’deki fiyat artışının, kripto paranın uygunsuz şekilde kullanılmasından dolayı ortaya çıkan vahşi bir spekülasyon yüzünden olduğuna inanan Belfort, bu düşüncesine ek olarak şunları söyledi:

“BTC, para birimi olarak kullanılmak üzere tasarlanmış bir şey ve yatırım aracı olarak kullanılıyor. Bir para birimi olarak Bitcoin, artık 20.000 dolar ya da 100 dolar için kullanışlı değil”.

Belfort’un dediklerine göre Carlson-Wee, Bitcoin’inin tamamını sattı. Daha sonra Bitcoin Cash (BCH) satın aldı, BTC’nin öldüğünü ve Bitcoin Cash’in geleceğin kripto parası olduğunu ve fiyatının fırlayacağını söylediği bir röportaj verdi.

CT, Carlson-Wee’nin BTC’nin tamamını BCH için sattığını doğrulamadı. Tüm bunların yanında CNBC’ye Ethereum hakkında bir röportaj vermiş olduğundan dolayı bazı Reddit kullanıcıları Carlson-Wee’in tüm varlıklarını Ether’e taşıdığı şeklinde yanlış yorumlarda bulunmuştu.

Belfort, Bitcoin’in “kuzu postuna bürünmüş kurt” olduğunu söylerken, fiyatının sıfıra düşmeden önce “50.000 dolar olabileceği” tahmininde bulundu.

Eylül 2017’de Belfort, bilgisayar korsanlarının dijital para çalma olasılığı nedeniyle Bitcoin’in sorunlu olduğunu belirtmişti. Ekim ayında ICO’ların “şimdiye kadar yaşanan en büyük dolandırıcılık” olduğunu belirtti.

Belfort, Bet-David’e kripto para için “bir kuruş” bile ödemediğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment