Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Fiyatı Yeniden Harekete Geçti: Beklenen Rekor Geliyor Mu?

XRP fiyatı geçtiğimiz hafta çok sert bir düşüş yaşayarak zar zor tırmandığı 0,33 dolar seviyesinden 0,30 dolar desteğinin altına, 0,27 dolara kadar geriledi. XRP’nin %40’lık yükselişine rağmen yeniden 0,30 dolar direncinin altına inmesi yatırımcıların da endişelerini arttırdı. 

XRP fiyatı buna rağmen oluşan alış baskısı ve hacim ile yeniden 0,30 doların üstüne çıkmayı başardı ve basın saati itibariyle yükselişini devam ettiriyor. Bitcoin’in yükselişi ile aynı anda başlayan XRP rallisi, fiyatın %4 yükselmesini sağladı ve XRP an itibariyle 0,3113 dolardan işlem görüyor.

XRP Fiyatı Yeniden Harekete Geçti

Şu an için XRP grafiğine bakıldığında Altın Kesişim oluşmaya başladığı görülüyor. Son 14 günün en yüksek seviyesine çıkan ve 2020 yılının zirve noktasına doğru ilerleyen XRP, Altın Kesişim indikatörüne göre yakında 0,40 doların üstüne kadar bile çıkabilir. XRP yatırımcılarının dikkat etmesi gereken seviyelerin ise 0,30 dolar desteği ile 0,33 dolar direnci olduğu görülüyor.

Aslında bugün XRP yatırımcılarını endişelendiren bir gelişme yaşandı. XRP fiyatı ise buna rağmen yükseliyor. Daha önce en son 2013 yılında  aktif olan ve Ripple’a ait olduğu bilinen bir cüzdandan bugün 55 milyon XRP transfer edildi. Bu transfer yaklaşık olarak 16 milyon dolarlık değere sahip. Bu da olası satış baskısı korkularını arttırsa da beklenen olmadı.

Ripple’ın bu transferi neden yapıldığı ise hala bilinmiyor ve konu hakkında açıklama gelmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment