Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Fiyatını Üç Hafta Önceden Bildi: Güncel Kritik Seviyeler Ne?

Ripple tarafından geliştirilen XRP coin bugün rallisini sürdürerek 0.38 dolar direnişini kırmayı başardı ve 0.40 dolara kadar yükseldi. Bu altcoinin fiyatının son 16 ayın en yüksek düzeylerine ulaşmış olması kripto para yatırımcılarını daha uzun soluklu bir ralli için umutlandırmaya başladı. Peki bazı analistlerin haftadan önce öngördüğü bu performans için şimdi hangi seviyeler izlenmeli?

Merkez bankalarıyla dijital para konusunda iş birliği yapmak için harekete geçen Ripple, yükseldikçe yükselen XRP grafiğiyle popülerliğini artırmayı sürdürüyor. Hemen hemen bir yıl boyunca 0.30 doların altından işlem gören XRP/USD, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) gibi kripto paralara eşlik ederek 0.40 dolara kadar tırmandı.

ripple-xrp-kripto-para-grafik
XRP/USD fiyat grafiği, Altcoin 0.40 dolara kadar yükseldi.

Bozok’un haftalar önceki XRP tahmini doğru çıktı

Kripto para analisti Bozok6, kasım ayının başında yaptığı bir paylaşımla takipçilerine XRP/USD için bir yol haritası çizdi. Bozok6, 4 Kasım tarihinde kişisel hesabından bir tweet paylaştı ve o tarihte 0.23 dolar olan XRP fiyatının neredeyse ikiye katlanabileceğini açıkladı.

Bozokcoin bu paylaşımında Ripple piyasası ile “çok ilgilenmediğini” ancak son zamanlarda yüklü miktarlarda alım gözlemlemeye başladığını belirtti. Bunun XRP’de olası bir yükselişe sebebiyet verebileceğini sezen analist, XRP’nin 0.40 dolara doğru yapacağı yolculuk için gerekli şartların sağlanıyor olabileceğini duyurdu. XRP/USD bu paylaşımdan günler sonra, 21 Kasım itibarıyla 0.40 dolar hedefine ulaştı.

xrp-bozokcoin-4-kasim
Bozok’un 4 Kasım tarihinde yaptığı XRP/USD paylaşımı

XRP için izlenmesi gereken kritik seviyeler

Bozok XRP’nin 0.40 doları görmesinin ardından bugün yeni bir tweet paylaştı ve BTC dominansının düşmesindeki başlıca sebeplerden birinin XRP olduğunu söyledi. Analist piyasalarda yaşanan hareketliği “XRP’yi dominans düşürmek için kullandılar” şeklinde yorumladı. Peki 0.40 dolar seviyesine kadar gelmiş altcoin için şimdi kritik noktalar neler?

Analist XryptoWolfe bugün öğlen saatlerinde yaptığı bir paylaşımla XRP/USD grafiğinde izlenmesi gereken güncel seviyeleri işaretledi. Altcoinin 0.37 dolar olduğu sıralarda paylaşım yapan Wolfe, aşağıdaki grafiğe atıfta bulunarak 0.47 dolara işaret etti.

wolfe-xrp-genel-gorunum
Wolfe’un XRP/USD için çizdiği “genel görünüm” grafiği, Kaynak

Altcoin için 0.47 dolardan bahseden tek isim Wolfe olmadı. Bugünkü tweetleriyle XRP’ye yönelik bazı mesajlar veren Teknikçi Hoca da 0.477 doların bir ara direnç seviyesi olduğuna dikkat çekti. Bu noktaları sırasıyla 0.412 / 0.449 / 0.477 dolar şeklinde sıralayan analist, 0.56 doların üstüne çıkılmasının “ciddi” bir yükselişle sonuçlanabileceğini açıkladı.

teknikci-hoca-paylasim
Teknikçi Hoca tarafından yapılan Ripple paylaşımı
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!